Hoe video's uploaden naar Put op MySpace

MySpace is een populaire social networking website die het mogelijk maakt mensen uit de hele wereld te verbinden met elkaar, zodat zij belangen, foto's en video's kunnen delen. Het uploaden van video's op de site is snel en gemakkelijk. U kunt videobestanden die u overbrengen van een video of digitale camera of vanaf een draagbaar opslagapparaat, evenals video's uploaden die u hebt opgenomen op uw personal computer met behulp van een webcam te uploaden. Zodra u een account op MySpace te maken, kunt u uw video's uploaden en delen van uw verhalen, liedjes, diavoorstellingen en muziekvideo's met andere MySpace gebruikers wereldwijd.

instructies

1 Maak een MySpace-account op de officiële website als je niet al een hebt. U moet uw e-mailadres op te geven, te bevestigen uw leeftijd en maak een gebruikersnaam en veilig wachtwoord.

2 Meld u aan bij uw MySpace-account. Klik op de optie "Video" in de blauwe menubalk.

3 Klik op de rode knop "Uploaden". Klik op "Browse" en doorzoeken map van uw harde schijf "Video" om de bestanden die u wilt uploaden te lokaliseren. Klik op de video-bestand en klik op "Open."

4 Klik op "Upload Video" en wacht tot het bestand te uploaden. Terwijl u wacht tot het klaar is, maakt u een titel en beschrijving voor de video. Minstens één trefwoord voor de video en selecteren welke videocategorie onder vallen, zoals een videoclip. Vink het vakje aan akkoord te gaan met de voorwaarden en de gebruiksvoorwaarden voor het uploaden van de video naar MySpace.

5 Klik op het tabblad "Show Optionele instellingen". U kunt kiezen of de video openbaar zal zijn, voor iedereen te zien, of privé, zodat alleen uw MySpace-vrienden kan kijken. U kunt ook in staat stellen opmerkingen zodat anderen feedback kan bieden voor uw video. Sluit het dialoogvenster om het uploaden te voltooien.