Hoe maak je een PDF converteren naar TIF Met Freeware

Hoe maak je een PDF converteren naar TIF Met Freeware


Zowel PDF-bestanden en TIF-bestanden worden op grote schaal gebruikt voor elektronische documenten en afbeeldingen, maar sommigen zeggen TIFs zijn makkelijker om mee te werken, omdat ze kleiner wanneer gecomprimeerd dan PDF-bestanden en ze hebben niet de Adobe-programma's over het algemeen gebruikt voor het openen en PDF-bestanden op te slaan nodig . Een PDF gemakkelijk kan worden omgezet in een TIF met behulp van freeware.

instructies

Hoe maak je een PDF converteren naar TIF Met Freeware

1 Open uw favoriete webbrowser (zoals Internet Explorer of Mozilla Firefox).

2 Navigeer naar www.irfanview.com, klik op de link "Download" in de linker navigatiebalk, en kies uit de beschikbare download opties, naar aanleiding van de aanwijzingen om het uitvoerbare bestand te downloaden en te installeren IrfanView. IrfanView is een gratis, veelzijdig image viewer.

3 Navigeer naar http://sourceforge.net/projects/ghostscript/ en volg de aanwijzingen om het uitvoerbare bestand te downloaden en te installeren Ghostscript. Ghostscript is een gratis programma dat, onder andere, kunnen gebruikers PDF-bestanden te bekijken in IrfanView.

4 Launch IrfanView.

5 Selecteer "File" en "Open ...." Navigeer naar en selecteer het PDF-bestand dat u wilt omzetten in een TIF-bestand en klik op "Open."

6 Selecteer "File" en "Opslaan als ...." Navigeer naar waar je zou willen om de geconverteerde PDF-bestand op te slaan en de naam bestand te bewerken indien nodig.

7 Klik op de pijl naar beneden in het dialoogvenster "Opslaan als type" box en scroll naar de onderkant van de drop-down menu om "TIF -. Tagged Image File Format"

8 Bewerk de "TIFF op te slaan opties" in het dialoogvenster niet, indien nodig, en klik op de knop "Opslaan".

Hints

  • Ondanks de groeiende populariteit van de TIF-bestandsindeling, wordt PDF steeds meer algemeen aanvaard als de standaard binnen de grafische industrie, dus als een bestand voor afdrukken indienen, ervoor te zorgen dat de printer een TIF-bestand accepteert, in tegenstelling tot een PDF-bestand. Daarnaast kunnen gebruikers die niet gewend zijn aan het werken met TIF-bestanden moeilijk te openen omdat ze zijn nog niet algemeen erkend door bepaalde besturingssystemen zoals vaker voor beeldbestanden, zoals een JPEG- of zelfs PDF hebben.