Wat is een Guru account op YouTube?

Wat is een Guru account op YouTube?


Als je expertise in een onderwerp en geniet van het delen van informatie met andere mensen, kunt u misschien geïnteresseerd in het maken van video's en het plaatsen van hen op YouTube met een Guru account. U kunt zich aanmelden voor een Guru account of omzetten van uw bestaande gewone account naar een Guru-account op YouTube.

over YouTube

YouTube is een gratis website die online video's gehost. U kunt uploaden, delen en commentaar geven op je eigen video's als u een YouTube-account. Bijvoorbeeld, kon je een video met de camera van uw Internet-staat mobiel's te schieten en deze uploaden op de plek om YouTube voor vrienden, familie en vreemden voor direct bekijken, of u kunt een film te schieten, te bewerken op uw computer, en post-it later .

Over YouTube-accounts

Wanneer u zich aanmeldt voor YouTube, heb je een kanaal waar al je geüploade video's worden weergegeven. Als je een afspeellijst van video's gemaakt door andere mensen hebben gered, maar ook zal verschijnen op je kanaal als je ervoor kiest om uw afspeellijsten daar beschikbaar te maken. U kunt uw account te categoriseren op basis van de soorten video's die u wilt delen. Je kanaal kunnen zijn categorieën zoals "Comedian," directeur "," Musicus "," Reporter "," YouTuber '(algemene video's) en "Guru" (expert).

Over de Guru Account

Als je wat expertise en aanmelden voor een YouTube "Guru" account, geeft dit aan om potentiële kijkers die je kennis of informatie te delen in video's. U kunt een aangepast logo te ontwerpen voor je kanaal, en kunt u een link naar uw website in uw YouTube-profiel voor bezoekers om te klikken en te bezoeken als ze willen informatie die u hebt gedeeld bekijken.

Inschrijven of Zet uw account

Ga naar de website van YouTube (youtube.com), en klik op "Create Account" als je niet al een account hebt. Typ uw e-mailadres en een gebruikersnaam van uw keuze, en geven informatie over uw leeftijd en geslacht. YouTube krijgt u een e-mailbericht, die een link bevat te sturen voor u om te klikken op en uw account te bevestigen. Na bevestiging, klikt u op uw gebruikersnaam boven aan de pagina en klik op 'Channel "onder" Mijn Account. " Klik op 'Instellingen' aan de bovenkant van de pagina. Klik op de "Channel Type" pull-down menu en klik op 'Guru'. Klik op 'Wijzigingen opslaan'.