Installatie van een DirectX 9-videokaart

Installatie van een DirectX 9-videokaart


Dankzij de PC-exclusieve ontwikkelaars zoals Valve en Blizzard, kunnen pc-gamers profiteren van een game-ervaring die uniek is in vergelijking met hun console tegenhangers. Echter, met het oog op high-end PC games te spelen, is het noodzakelijk om een ​​videokaart die kan ondersteunen DirectX 9. een videokaart installeren alleen duurt enige basiskennis van de binnenkant van uw computer.

instructies

1 Schakel de computer uit en haal de stekker uit de muur.

2 Gebruik de Phillips schroevendraaier open te stellen voor het geval uw desktop computer. Verwijder de behuizing van de computer en leg opzij.

3 Installatie van een DirectX 9-videokaart

Dit zijn geheugen baaien op een moederbord. De PCI sloten houden ook kaarten, maar ze zijn een verschillende grootte en kleur.

Lokaliseren van uw moederbord videokaart slot. Dit zal in het midden van het moederbord en naast een reeks groeven PCI. De PCI sleuven zijn naast elkaar en in dezelfde kleur. Zij zullen ook de benedenhoek van het moederbord te bezetten.

4 Verwijder de oude videokaart. Gebruik de Phillips schroevendraaier om het even welke schroeven waarmee de kaart aan het chassis van de computer indien nodig te verwijderen. Stel de kaart opzij.

5 Neem uw vervangende DirectX9 videokaart en duw hem in de video-kaartsleuf, om ervoor te zorgen dat de connector van de kaart is uitgelijnd met het moederbord. Bevestig de kaart op de computer met behulp van de kruiskopschroevendraaier.

6 Bevestig de behuizing van de computer weer aan en sluit losse kabels. Zet de computer aan om de juiste installatie te bevestigen.

Hints

  • Video kaarten zijn verkrijgbaar bij verschillende snelheid en kosten-levels. Bedenk wat je wilt van een computer videokaart te gebruiken voor alvorens een aankoop.
  • Als u het vervangen van uw oude videokaart, zorg ervoor dat u stuurprogramma's van de oude videokaart te verwijderen. Dit kan worden gedaan door te gaan door middel van "Device Manager" in "Configuratiescherm."
  • Vermijd het werken in de buurt van tapijt of andere statische elektriciteit zware omgevingen, zoals een losse ontlading interne onderdelen van de computer kan vernietigen.