Hoe maak je een .ko bestand maken

Een .ko bestand is een object dat alleen in een Linux-besturingssysteem kan worden gemaakt. Een kernel is een programma dat draait op een Linux-besturingssysteem. Een .ko is een uitbreiding van een kernel en wordt gebruikt om te helpen meer objecten lopen of rennen soepeler. Het creëren van je eigen kernel moet begrijpen hoe Makefiles, hoe ze hun specifieke programmeertaal en hoe de .ko integreren met de originele kernel te gebruiken te maken. Geen programma bestaat dat maakt een .ko gemakkelijk, dus dit te doen vereist een grondige kennis van Linux-besturingssystemen.

instructies

1 Start het programma Modpost, die wordt geleverd met alle Linux-besturingssystemen. Hier vindt u een .mod file, die je later zal integreren in het oorspronkelijke bestand (bekend als een .o-bestand) om .ko bestand te creëren.

2 Open het bestand dat u wilt wijzigen. Bestanden in Linux worden genoemd .o files. Maak een mod bestand met Modpost. Gebruik de Linux-programmeertaal voor één van de wijzigingen in het oorspronkelijke bestand te schrijven.

3 Gebruik de optie 'Compile "in Modpost om uw volledige mod-bestand te maken. Bewaar dit resultaat in een locatie kunt u gemakkelijk later vinden, zoals uw bureaublad of een map met de naam "mod-bestanden."

4 Open je .o bestand Modpost en koppel het met uw nieuwe mod-bestand. Dit wordt bereikt door het plakken van de nieuwe mod bestand in je .o bestand. De plakken locatie in de code hangt af van wat aspect van de .o bestand dat u aan het veranderen. Zorg ervoor dat je het plakken op de juiste plek. Deze nieuwe bestand is uw .ko bestand.