Hoe maak je een Play knop voor een song op mijn Tumblr

Veel hosted blogging platforms plaats beperkingen op de audio-bestanden die jij mag uploaden naar uw blog, maar het beleid Tumblr is liberaler dan de meeste. Je mag een enkele song te uploaden elke dag om uw Tumblr blog als een audio-functie die wordt weergegeven in het voer van uw blog, of kunt u een link typen om een ​​op afstand beheerde bestand. De audio post zal een play-knop die u en uw lezers kunnen klikken om de embedded audio bestand af te spelen te creëren.

instructies

1 Log in om te Tumblr.

2 Klik op de "Audio" knop aan de bovenkant van het dashboard Tumblr.

3 Klik op de "Choose File" knop. Klik hier voor een audio-bestand van uw computer te selecteren en klik op 'Openen'. Typ een beschrijving in het "Beschrijving" text omgeving. Klik hier om een ​​controle te plaatsen in de "Ik heb toestemming te laten Tumblr gebruiken dit in het kader van de Terms of Service" vakje. Als u een extern gehoste audiobestand plaatsen, klikt u op het tabblad "externe bron", typ of plak de URL van het audiobestand in de getoonde tekstveld.

4 Klik op de "post Create" knop om de audio post te creëren.

5 Klik op de naam van uw Tumblr blog aan de bovenkant van het dashboard om uw blog te bekijken. De audio post zal verschijnen als het eerste bericht en bevat een zwarte doos met een afspeelknop en de beschrijvende tekst in stap 3 ingevoerd.