Hoe te verwijderen het deksel van een Dell Dimension

Hoe te verwijderen het deksel van een Dell Dimension


Voordat u extra geheugen kunt toevoegen of reinigen van de stof van uw computer, moet u de mogelijkheid om in de zaak te hebben. het deksel van een Dell Dimension computer verwijderen is een eenvoudig proces. Toegang tot de computer niet langer vereist geen gereedschap of de kennis van de handel trucs. Fabrikanten hebben gemaakt toegang tot computers gemakkelijker door de jaren heen. Computergebruikers hebben meer tech-savvy geworden, en ze zijn bereid om de sprong te wagen in de computer om hun eigen kleine upgrades doen.

instructies

1 Zet de computer uit. Schakel alle randapparatuur die zijn aangesloten op de computer.

2 Verwijder alle draden en kabels aangesloten op de computer, met inbegrip van de stroomkabel.

3 Leg de computer op zijn kant met de klep naar boven. Het deksel van de computer zal streepjes nabij de achterzijde van de computer.

4 Schuif het deksel vergrendeling in de open positie en blijven om het te houden. Niet alle modellen zullen deze grendel te hebben.

5 Pak de streepjes en trek het deksel in de richting van de achterkant van de computer. Het deksel zal gemakkelijk loskomen. Zorg ervoor dat u het deksel op een veilige plaats te zetten. Covers zijn niet erg stevig en kan gemakkelijk buigen of gestoten.

Hints

  • Hoewel een statische band niet nodig is om het deksel van de computer te verwijderen, is het een goed idee om te dragen voordat er iets in de computer aan te raken. Statische elektriciteit kan kortsluiting microprocessoren.
  • Dit artikel is geschreven met nieuwere modellen van Dell in het achterhoofd. Oudere modellen kan een fllat schroevendraaier nodig hebben om het deksel te verwijderen. Als u een oudere Dell Dimension, lees dan de instructies van de fabrikant over het verwijderen van de kap, of bezoek de website van Dell gelegen in het gebied Resource.