Hoe maak je een Facebook Connect voor WordPress

Facebook Connect kan een gebruiker zijn Facebook-identiteit aan te sluiten op een andere site, bijvoorbeeld een site running WordPress. Facebook Connect biedt authenticatie evenals permission-based toegang tot de informatie van de gebruiker in Facebook, zoals vrienden, evenementen en groepen. De beste manier om een ​​Facebook Connect maken voor WordPress is een plugin die de Facebook Connect creëert voor u downloaden en de plugin voor je WordPress site te configureren.

instructies

Registreer Facebook Application

1 Maak een nieuwe applicatie op de Facebook-ontwikkelaars website (let op dat u moet uw Facebook-account om dit te doen controleren, als je dat nog niet hebt gedaan). Vul uw blog naam voor de naam van de site en je blog URL van de site-URL. Stel de locatie en klik op 'app creëren. "

2 Voer de tekst in de Security Check vak op het volgende scherm te gaan met de registratie.

3 Let op de app naam, URL app, app-ID en app geheime verstrekt.

Installeer Plugin

4 Meld u aan bij de WordPress dashboard als de "admin" gebruiker.

5 Downloaden en installeren van een plugin die een Facebook Connect zal creëren.

6 Klik Plugins in het verticale menu aan de linkerkant. Zoek de plug-in die u hebt geïnstalleerd en klik op "Activeren" onder zijn naam.

7 Navigeer naar de instelopties voor de plug-in die u hebt geïnstalleerd. Klik bijvoorbeeld op eenvoudige Facebook Connect onder Instellingen.

8 Kopieer en plak de waarden voor de app naam, URL app, app-ID en app geheim in het juiste setup velden voor de plugin. Configureert de resterende plugin opties op basis van het bedrag van de functionaliteit die u wilt bieden via Facebook Connect.