Hoe te converteren naar USB Serial

Hoe te converteren naar USB Serial


Om een ​​beeldscherm, printer of een ander apparaat aan te sluiten met een seriële stekker op een computer ontbreekt seriële poorten, moet u een serieel-naar-USB-converter stekker of snoer te kopen. Deze zijn op grote schaal beschikbaar online of bij elektronicawinkels.

conversie Opties

Twee hoofdtypen van serieel-naar-USB converters worden verkocht: een met een koord tussen de seriële en de USB-stekker en de andere heeft geen draad tussen de twee componenten. Kies een seriële converter die compatibel zijn met het aantal pinnen in de seriële stekker van uw apparaat, die zal worden ofwel 9 of 25. Het snoer type is handig als de seriële snoer is niet lang genoeg om uw computer te bereiken, maar beide typen zal werken . U kunt ook serieel-naar-USB-hubs die meerdere seriële apparaten aan te sluiten, zelfs van verschillende technische normen, op een enkele USB-poort.

Technische problemen

apparaatcompatibiliteit problemen kunnen invloed hebben op het vermogen van uw computer te verbinden met uw apparaat. Als u problemen ondervindt, kijk in het kopen van een serieel-naar-USB-converter die wordt geleverd met een eigen processor chip en seriële driver, die veel compatibiliteitsproblemen kan oplossen. Bovendien, meerdere technische normen voor seriële poort aansluitingen aanwezig, waaronder RS-232 / EIA-232, EIA-422, EIA-423 en EIA-485. RS-232 / EIA-232 is de meest voorkomende seriële standaard vandaag en is wat de overgrote meerderheid van de consumenten serieel-naar-USB converters te gebruiken, maar als je het omzetten van verbindingen op een server of hardware gemaakt vóór 1997, kunt u een van ondervindt deze andere standaarden, die een andere converter kabel of een hub vereist.