Hoe te Signs in Open Office Maak

Desktop publishing is binnen het bereik van zelfs de meest timide computergebruiker dankzij computing en open source oplossingen zoals Open Office wolk. Impress is de gratis Open Office alternatief voor Microsoft PowerPoint. Met het, kunt u diavoorstellingen, grafische presentaties of zelfs borden en spandoeken te maken met gemakkelijk downloadbare achtergronden om een ​​beetje schil toe te voegen aan uw ontwerp. De gebruikersinterface is recht door zee en de suite wordt geleverd met uitgebreide tutorials om u op weg te helpen.

instructies

1 Open de Impress-functie van uw Open Office Suite. Er is meestal slechts een snelkoppeling op het bureaublad voor tekstverwerking, spreadsheet en presentatie van de Open Office. Dubbelklik op de Open Office snelkoppeling. Kies "Impress" als daarom wordt gevraagd.

2 Kies een lege presentatie en controleer op pre-loaded achtergronden die bij de software. Er is een vrij goede selectie van kleuren en patronen, randen en achtergronden. Als je gewoon niet iets wat je wilt, zoeken naar downloadbare achtergronden van andere gebruikers. Er zijn duizenden en duizenden van hen beschikbaar. Kies "Papier" als de output bestemming in plaats van "Slide" of "Screen."

3 Gebruik de lay-out-sjablonen aan de rechterkant om u te helpen het uiterlijk van uw tekst te ontwerpen. Er zijn één kolom twee kolommen en drie kolommen opties, of wijd open velden. Het is aan jou.

4 Voer uw tekst in de tekstvakken vervolgens verkleed je bord met afbeeldingen, tabellen en grafieken met behulp van het menu "Invoegen" aan de bovenkant van het programma om deze items in te voegen.

5 Druk uw nieuw teken. Als u een printer kan afdrukken op de kaart-voorraad te hebben, gebruiken karton.

Hints

  • Voor grootformaat printen, of om uw bord te zetten in een banner, sla de presentatie als .pdf. Als u Adobe Illustrator, kunt u deze gebruiken om het PDF openen en te exporteren als een vector-bestand, zoals een .waf. De printer is een vector-bestand, in plaats van een raster-bestand als een .pdf, .jpg of .bmp nodig. Als u niet Illustrator hebben, neem uw .pdf naar de printer en ze kunnen omzetten voor u voor een vergoeding.
  • Raster naar vector conversie voorzieningen beschikbaar, maar ze zijn meestal pro-niveau en bijgevolg zeer duur. Er zijn een aantal shareware versies voor ongeveer $ 100 als u van plan om veel verschillende tekens te maken.