Hoe kan ik een ActiveRain Blog WordPress importeren

Hoe kan ik een ActiveRain Blog WordPress importeren


ActiveRain is een onroerend goed netwerk waar vastgoedprofessionals blogs te verbinden met hun klanten kunnen creëren. WordPress is software die u kunt gebruiken om uw eigen blog te bouwen op uw eigen website. Er is geen Import Tool op uw blog verplaatsen van ActiveRain naar WordPress, dus om de ActiveRain XML-bestand importeren, installeren een extra WordPress plugin.

instructies

1 Exporteer uw ActiveRain blog om een ​​XML-bestand. Klik op "Export Blog Entries" op uw ActiveRain blog, en klik op "Save File" om het bestand te downloaden naar uw computer.

2 Dubbelklik op het bestand op uw computer om het uit te pakken. Een "ActiveRain-import.php" bestand wordt weergegeven; dubbelklik erop.

3 Breng de "ActiveRain-import.php" bestand op uw WordPress plugins map met behulp van uw favoriete FTP-programma. De map plugins is gelegen in de "wp-content" map. Precies hoe je dit doet is afhankelijk van uw FTP-programma, maar over het algemeen moet je klikken en sleep het bestand van uw harde schijf naar de plugins directory op WordPress.

4 Log in om je WordPress blog.

5 Klik op "Plugins" en "Activeren" onder "ActiveRain importeur."

6 Klik op "Tools" en "ActiveRain Import Plugin."

7 Zoek de "blog_entries.xml" bestand op uw harde schijf en klik op "Bestand uploaden en importeren."

8 Klik op "Gepubliceerd" of "Draft" uit het drop-down menu en klik op 'Verzenden'.

Hints

  • Categorieën, labels en opmerkingen worden niet overgedragen via de import / export proces van ActiveRain bij WordPress.