Definitie van Routers in Networking

Definitie van Routers in Networking


Routers zijn apparaten gebruikt om meerdere netwerken met elkaar te verbinden. Consumer-grade routers en grootschaliger routers bieden verschillende niveaus van functionaliteit, afhankelijk van uw beoogde doel. De juiste router essentieel computernetwerken, zodat de verschillende routers en de functionaliteit die zij moeten begrijpen.

Definitie

Routers zijn apparaten die twee of meer netwerken met elkaar te verbinden. Consumenten rang routers en routers voor grotere bedrijven en bedrijven verschillen sterk in termen van functionaliteit. Een onderneming serie router zal niet alleen tal van netwerken te verbinden, maar het maakt ook de besluiten ten aanzien van de snelste en meest betrouwbare routes. Veel Internet Service Providers, of ISP's, bieden slechts een enkele aansluiting voor een enkel apparaat aan te sluiten op breedband internet. -Consumer gebaseerde routers laten tal van apparaten op een enkele verbinding te gebruiken. Aangezien er meestal slechts een enkele fysieke pad voor een computer of apparaat toegang tot het internet, hoeft routers consument niet om beslissingen te nemen over welke route het snelst te maken.

breedband Routers

Een breedband router heeft meestal een enkele wide area network of Internet poort die wordt aangesloten op de kabel modem, waardoor een groot aantal apparaten toegang tot één enkele verbinding. De meeste bestaan ​​uit vier of vijf Ethernet-poorten om direct verbinding te maken met andere computers. Daarnaast hebben breedband routers ingebouwde software die helpt toe te voegen een extra laag van bescherming tegen het potentieel van externe inbraak.

draadloze routers

Draadloze routers zijn ontworpen om lokale netwerken, evenals draadloos internet connectiviteit. Draadloze routers bieden zowel bedrade en draadloze internetverbindingen. Een draadloze router die niet wordt gebruikt voor draadloos internet staat bekend als een access point of AP. Draadloze routers uitzending van de Internet-verbinding signaal, zodat draadloze apparaten, zoals tablet-pc's, video game systemen, smartphones en laptop computers te verbinden zonder kabels.

Toekomst van Routers

Typisch, een Internet Service Provider geeft een breedbandmodem, en dan is de klant kan nodig zijn om een ​​extra router verstrekken om meerdere computers te verbinden, zowel bedraad en draadloos. Sommige Internet Service Providers beginnen om deze bij elkaar te integreren, zodat alleen een centraal apparaat is vereist om internetconnectiviteit te verlenen aan een gebouw. Dit zal de complexiteit van het systeem te verminderen door het aantal draden betrokken consument. Routers ook komen vaak met Universal Serial Bus, of USB-poorten, waardoor voor externe harde schijven en printers aan te sluiten voor netwerk-storage en afdrukken via het netwerk doeleinden.