How to Get Rid van oude computers en tv's

How to Get Rid van oude computers en tv's


Als je net een gloednieuwe flatscreen-tv en een nieuwe laptop gekocht, ben je waarschijnlijk afvragen wat te doen met uw oude buis-TV en uw oude desktop PC. Aangezien de prijs van elektronica komt neer en meer en meer mensen kopen nieuwe mensen apparatuur worstelen met hoe goed ontdoen van al die oude computers en televisietoestellen.

instructies

1 Neem contact op met uw lokale gemeentelijke kantoor om te vragen over lokale recyclingbeleid voor elektronische apparatuur zoals oude computers en televisies. Veel steden en steden gereserveerd een dag of twee per jaar en laat de bewoners om ongewenste items op de stoep voor het ophalen en recyclen zitten. Deze items worden vervolgens verzameld en verkocht aan recyclers voor de waarde van het schroot die ze bevatten. In veel gevallen zullen deze diensten vrij zijn, maar er is vaak een kleine bijdrage aan de kosten van de recyclingdiensten compenseren. U kunt het telefoonnummer van uw stadskantoor te vinden onder de blauwe pagina's in uw lokale telefoongids.

2 Pick-up een lokale krant en ga door de advertenties, met name het gedeelte gereserveerd voor de verkoop van en de handel in computerapparatuur. Er zijn particulieren en bedrijven die gespecialiseerd zijn in het nemen van ongewenste computers en het gebruik ervan te werken systemen voor de arme en achtergestelde bouwen. Deze organisaties en individuen zou graag uw oude computer apparatuur. Vele malen deze organisaties zullen ook televisies te nemen, hetzij voor recycling of wederverkoop.

3 Neem contact op met uw lokale kringloopwinkel en vragen of ze accepteren oude computers en televisies te koop in hun winkels. Verschillende winkels zullen verschillend beleid met betrekking tot computers en televisies, maar veel Goodwill en het Leger des Heils winkels zullen gewillig te nemen in het werken computers en tv's te koop in de winkels hebben. Zelfs als ze geen oude elektronica te accepteren, de arbeiders in de winkels hebben vaak informatie over lokale recyclers die in staat zijn om uw oude apparatuur te gebruiken zal zijn.

4 Zorg ervoor dat u veeg alle gegevens af van de harde schijf van uw computer voordat het doneren van het of zetten het uit voor recycling. Zelfs als uw computer werkt niet een ondernemende individu de gegevens kunnen ophalen, dus zorg ervoor dat u een schijf af te vegen nut om zich te ontdoen van die oude gegevens te krijgen voordat je te ontdoen van die oude computer te gebruiken.