Hoe de Sony Mpeg Realtime Encoder Board gebruiken in een niet Sony PC

Hoe de Sony Mpeg Realtime Encoder Board gebruiken in een niet Sony PC


De Sony MPEG Realtime Encoder Board is een op Windows gebaseerde apparaat dat verbinding maakt met een PCI-kaart slot op uw computer systeem. Het helpt video uploaden van bestanden en MPEG naar andere formaten. Hoewel de apparatuur van Sony, kan de MPEG encoder Realtime aansluiten op elke Windows gebaseerde computersysteem, zelfs als het niet wordt geproduceerd door Sony.

instructies

1 Schakel de Windows-computer, koppelt u alle kabels aangesloten op de apparatuur en verwijder de Phillips schroeven aan de achterkant van de computer.

2 Zoek het moederbord gelegen in het midden van de computer (dit is het grote circuit board). Aan de achterkant van het bord zijn horizontale PCI-kaartsleuven.

3 Plaats de Sony bord in een beschikbare PCI-kaartsleuf en duw de kleine vergrendeling hefbomen, gelegen aan weerszijden van de sleuf. Dit stelt de kaart in positie. Eenmaal voltooid, sluit de computer geval is, draai de Phillips schroeven en sluit de kabels weer op zijn plaats.

4 Zet de computer aan en plaats de installatie van de driver-cd in het schijfstation van de computer. Zodra de driver installatie-wizard belastingen op het scherm, volg de aanwijzingen om het stuurprogramma te installeren. Herstart de computer en de Sony MPEG Realtime Encoder Board is klaar voor gebruik.