Hoe kan ik MP4 video bestanden te bewerken

Hoe kan ik MP4 video bestanden te bewerken


Editing MP4 video-bestanden of video bestanden van elk type (AVI, MPEG, WMV, enz.), Komt neer op het hebben van de juiste video-editing software. Video-editing programma's variëren in complexiteit van beginner tot professional, dus het vinden van de juiste software om uw wensen te voldoen en vaardigheidsniveau is de sleutel. Gelukkig zijn de meeste video-editing programma's bieden een gratis proefperiode, zodat u een programma kunt proberen voordat je het koopt.

instructies

Windows Live Movie Maker

1 Ga naar de Windows Live Movie Maker 2011 website. Download en installeer het programma. Merk op dat als u Windows 7, dit programma is al geïnstalleerd op uw computer.

2 Open Windows Live Movie Maker. Klik op de "video's toevoegen en foto's" knop in de linkerbovenhoek van het scherm. Windows Live Movie Maker is geschikt voor het bewerken van MP4-bestanden.

3 Vind de MP4-video die u wilt bewerken. Klik erop om deze te markeren en klik op 'Openen'. Dit zal de video toe te voegen in het storyboard.

4 Begin met het bewerken van uw video. Voor gedetailleerde instructies en tutorials over hoe je video's te bewerken, gaat u naar de sectie 'Movie Maker gebruik "van de Windows Live Movie Maker 2011 website.

Sony Vegas Movie Studio HD Platinum

5 Ga naar de Sony Vegas Movie Studio HD download site. Klik op de "Download" knop in het midden van de pagina. Installeer het programma.

6 Open Vegas Movie Studio HD. Als u niet wilt dat het programma te kopen op dit moment, klik op de radioknop naast "Start de proefversie van Vegas Movie Studio HD 9.0," en klik op 'Volgende'. Volg daarna de aanwijzingen om het programma te registreren.

7 Ga door de nieuwe assistent project om een ​​nieuw project bestand te maken.

8 Gebruik het menu in het kwadrant linksboven in het scherm om de MP4-video die u wilt bewerken. Dubbelklik op het om het toe te voegen aan het storyboard. Vegas Movie Studio HD is geschikt voor het bewerken van MP4-bestanden, maar moet u Apple QuickTime op uw computer geïnstalleerd.

9 Begin met het bewerken van uw video. Voor gedetailleerde instructies en tutorials over hoe je video's te bewerken, klikt u op de "Show Me How" knop in de midden van het scherm. Ook het downloaden van de quick-start gids van het "Vegas Movie Studio HD 9.0 Manual" download site.

Corel VideoStudio Pro X3

10 Ga naar de Corel VideoStudio Pro X3 website. Klik op de "Download Free Trial" tab in het midden van de pagina. Klik vervolgens op "Nu downloaden" en installeer het programma.

11 Open Corel VideoStudio Pro X3. Volg de aanwijzingen om het programma te registreren.

12 Klik op "File" in de linkerbovenhoek van het scherm, ga naar "Insert Media File op de tijdlijn" en klik op "Video invoegen." Zoek de MP4 video die u wilt bewerken, klik erop om het te markeren en klik op "Open" om de video toe te voegen aan het storyboard. Corel VideoStudio Pro X3 is in staat om het bewerken MP4-bestanden.

13 Begin met het bewerken van uw video. Voor gedetailleerde instructies en tutorials over hoe je video's te bewerken, gaat u naar de website "VideoStudio Tutorials".