Wat is het verschil tussen een iPad en een Multimedia Reader?

Apple zijn meest recente iPad tablet - de iPad 2 - in 2011. Pandigital verkoopt twee versies van zijn Multimedia Nieuwe e-reader - de 9-inch kleuren Novel en de Novel 7-inch kleuren-e-reader. Alle drie apparaten zijn voorzien van touchscreens en draadloze mogelijkheden. Ze verschillen in de eerste plaats op het gebied van beeldkwaliteit, camera opties en opslagruimte.

Size and Battery

De iPad meet 7,31 inch breed, 9,5 inch lang en 0,34 inch dik. Hij weegt ongeveer 1,35 pond voor optionele upgrades en accessoires. De 9-inch kleuren Novel meet 5,8 inch breed, 9,5 inches lang en 0,5 inch dik. Het weegt 1,28 pond. De 7-inch Novel is de kleinste van de drie apparaten, meet 5,5 inch breed, 7,5 inch hoog en 0,5 inch dik. Het weegt 1,19 pond. Alle drie apparaten worden aangedreven door oplaadbare lithium-ion batterijen. De iPad krijgt tot 10 uur levensduur van de batterij. Pandigital niet publiceren levensduur van de batterij informatie voor een van de apparaten.

Beeldschermen en camera's

Apple outfits de iPad met een 9,7-inch LED-backlit touch-screen display met een native resolutie van 1024 bij 768 pixels. Beide Pandigital apparaten hebben schermen met een lagere resolutie. Zoals de naam al aangeeft, de 9-inch Novel is voorzien van een 9-inch LCD touch screen. Het heeft een resolutie van 800 bij 480 pixels. De 7-inch Novel heeft een 7-inch LCD-touchscreen met een resolutie van 800 bij 600 pixels. De iPad heeft een paar geïntegreerde digitale camera. De primaire camera is naar achteren gericht en bescheiden 720p-video tot 30 frames per seconde. De secundaire camera gezichten frontwards en bescheiden VGA-kwaliteit video tot 30 frames per seconde. Geen van de Pandigital Novel e-readers heeft een ingebouwde camera.

connectiviteit

Apple verkoopt twee versies van de iPad - een met 3G en Wi-Fi-mogelijkheden, en een andere met alleen Wi-Fi. Pandigital verkoopt ook twee versies van haar 9-inch e-reader - een met 3G en Wi-Fi, en een tweede alleen uitgerust met Wi-Fi-functionaliteit. De 7-inch e-reader is alleen beschikbaar met Wi-Fi. De iPad heeft ook Bluetooth-ondersteuning, terwijl de Pandigital e-readers niet. De iPad maakt verbinding met computers via proprietary 30-pins dock-connector van Apple, terwijl beide Pandigital apparaten mini USB 2.0-poorten.

Opslag en besturingssystemen

Apple heeft de iPad met 16GB, 32GB of 64GB aan opslag aan boord de ruimte. De 9-inch Novel heeft 2 GB aan opslagruimte en de 7-inch Novel heeft 1GB. Echter, beide Pandigital apparaten hebben ook twee-in-één geheugenkaartlezers compatibel met Secure Digitial en MultiMediaCard geheugenkaarten tot 32GB in grootte. De iPad beschikt niet over een geheugenkaartsleuf. De iPad draait op iOS Apple's besturingssysteem, terwijl beide Pandigital Novels draaien op Android-besturingssysteem van Google.