Hoe kan ik een FLV Video-bestand naar iTunes verplaatsen

U kunt FLV-video-bestanden vanaf een peer-to-peer-dienst of rechtstreeks downloaden van een video-hosting website met behulp van een video conversie programma. Bekijk FLV-bestanden met behulp van video-software. Helaas, FLV-bestanden zijn niet compatibel met iTunes. FLV video bestanden naar iTunes te verplaatsen, moet u de video-bestand te converteren naar het juiste formaat.

instructies

1 Open de Media Converter homepage. Selecteer "upload een bestand" aan de linkerkant van de website. Een tab "Bladeren" verschijnt. Klik op het tabblad 'Bladeren' om het venster te openen upload.

2 Vind het FLV videobestand dat u wilt verplaatsen naar iTunes. Markeer dit bestand en klik op 'Openen'. Klik op de knop "OK" onderaan het tabblad 'Bladeren' om meer opties te zien.

3 Kies 'Ga naar de volgende stap. " Een drop-box zal worden weergegeven. Klik op de drop-box, kies "MOV" en klik op "OK." Nog twee knoppen verschijnen.

4 Selecteer de knop "Start" en een download link zal verschijnen aan de onderkant van de webpagina. Klik op de download link naar de geconverteerde FLV video bestand op te slaan op uw computer.

5 Open iTunes. Klik op het menu "Bestand" in iTunes. Kies "Bestand aan bibliotheek toevoegen." Er verschijnt een venster.

6 Ga naar de map waar u het MOV-bestand opgeslagen. Markeer het bestand, kies "Open" en het geconverteerde FLV-bestand zal worden toegevoegd aan iTunes.