Hoe maak je een GIF proportioneel groter maken

Vergroten van een Graphics Interlace Format (GIF) foto proportioneel kunt u het beeld groter te maken, zonder te vervormen. Bij het vergroten van een GIF-afbeelding proportioneel, je zowel de breedte en de hoogte door dezelfde verhouding te vergroten. GIF is een beeldformaat dat is vooral populair onder de webontwikkelaars omdat het laat je foto's met een klein formaat bestand dat snel laden gemiddeld internetverbindingen te maken. U kunt een GIF-afbeelding proportioneel te vergroten in slechts een paar stappen.

instructies

1 Open het menu Start van Windows en klik op "Alle programma's." Klik op "Accessoires" om de map te openen en klik op "Paint." Paint is een gratis grafische editor van Microsoft die u kunt vinden in alle versies van het Windows-besturingssysteem.

2 Klik op het menu "Paint" aan de bovenkant van het venster en selecteer "Open" te lokaliseren en het GIF-bestand dat u wilt vergroten openen.

3 Klik op de knop "Formaat" op de "Thuis" toolbar.

4 Klik op de "Maintain aspect ratio" vakje.

5 Voer een nieuw percentage, hetzij in de "breedte" of "Height" velden onder de categorie "Resize". Bijvoorbeeld, als u een waarde van "150" in te voeren in het veld "breedte", Paint zal uw foto te vergroten met 150 procent. Aangezien u hebt gekozen om de beeldverhouding te behouden, hoeft u niet beide velden in te vullen. Paint berekent automatisch de waarde van het tweede veld op basis van wat u hebt getypt in de eerste.

6 Sla het bestand op door tegelijkertijd indrukken van de toetsen "Ctrl" en "S" op uw toetsenbord.