Hoe maak je een Strook van de film Afbeelding met GIMP Freeware

Hoe maak je een Strook van de film Afbeelding met GIMP Freeware


Hoe maak je een Strook van de film Afbeelding met GIMP Freeware. Adobe Photoshop is een van 's werelds meest populaire software programma's, maar het is duur en niet betaalbaar voor de casual digitale fotograaf. GIMP is een krachtig beeldbewerkingsprogramma gratis beschikbaar bij http://www.gimp.org/. Dit is de tweede in een reeks van artikelen op deze foto-editor. Een van de leuke nieuwe features van GIMP is dat het u toestaat om meerdere foto's gemakkelijk te combineren afbeelding van een film strip in. Dit kan een zeer effectieve manier presenteren meerdere beelden naar de kijker.

instructies

1 Start uw computer en een open GIMP. Vanaf het TOOLS frame, selecteert u open voor het Open File menu te bekijken. Houd de shift-toets en klik op de afbeeldingen die u in uw film strip.

2 Elk bestand wordt geopend in een eigen venster. Als je 5 foto's selecteert u vijf open ramen. Vanuit elk raam, geselecteerd / Combineren / FILMSTROOK naar het configuratiescherm voor dit filter te openen.

3 Het beeld dat u de filter openen vanuit zal worden in het op film box, zal de andere beelden te zien zijn als beschikbare afbeeldingen. Selecteer de afbeeldingen die u wilt op de film strip en klik op Toevoegen. Dit zal de beelden van beschikbaar voor ON FILM bewegen. Elke geopende afbeelding wordt weergegeven als beschikbaar. U kunt de nummering, het aantal kleuren en de locatie te selecteren. U moet ook controleren FIT hoogte IMAGE als je een mix van horizontale en verticale beelden.

4 Het uiteindelijke beeld is een gecombineerd beeld van in de vorm van een filmstrip. Let op de grootte van het beeld. Het is vrij groot en als je van plan bent om de afbeelding af te drukken die u nodig heeft om het af te drukken in secties. .

Hints

  • Bij het downloaden van GIMP, zorg ervoor dat u het Help-systeem te downloaden. Het is een aparte download en ook gratis.
  • Dit is een effectieve manier om een ​​reeks actiefoto's of een kind het eten van hun eerste verjaardagstaart te presenteren. Het werkt goed wanneer u een reeks acties te presenteren.
  • Werk altijd met een kopie van uw foto's om u te behouden beeldarchief.