Hoe maak je een Compaq Presario Notebook demonteren

Of uw notebook is dood en u wilt de interne componenten te onderzoeken of je hoeft alleen maar om een ​​deel te upgraden, zijn er redenen waarom u de computer kan uit elkaar te halen. Nemen van elkaar een Compaq Presario notebook is een meer ingewikkelde klus dan het demonteren van een standaard desktop computer, omdat van hoe klein de onderdelen zijn. Je moet ervoor zorgen om de onderdelen in de juiste volgorde te voorkomen dat schade aan onderdelen die met elkaar zijn verbonden te verwijderen.

instructies

1 Sluit de Compaq Presario notebook. Sluit het deksel van de notebook en draai de gehele unit op.

2 Druk op de knop batterij afgifte en schuif deze naar links. Trek de batterij uit de Presario notebook en leg het opzij.

3 Verwijder de vijf schroeven aan de onderzijde van de behuizing met de kruiskopschroevendraaier. Trek de twee plastic covers die het geheugen en de harde schijf-poorten te verbergen.

4 Pak het lipje aan de bovenkant van de harde schijf. Til de harde schijf uit de notebook en leg het opzij. Trek de geheugenmodules uit het moederbord poorten.

5 Zoek de draadloze netwerkkaart aan de linkerkant van de geheugenmodules. Koppel de twee kabels aan de bovenkant van de netwerkkaart. Verwijder de schroeven waarmee de kaart op zijn plaats en haal de kaart uit de notebook computer.

6 Verwijder de schroef aan de rechterzijde van de zaak dat de cd- of dvd-drive om de notebook houdt. Schuif het station uit de zaak.

7 Verwijder de overige bouten aan de bovenkant van de behuizing dat het toetsenbord op zijn plaats houden. Draai de Compaq Presario notebook terug over en til het deksel te openen.

8 Duw de dunne rand van de platte schroevendraaier onder de plastic strip boven het toetsenbord. Duw de schroevendraaier omhoog totdat de strip knalt uit de notebook. Trek de plastic strip uit en leg het opzij.

9 Til de bovenste rand van het toetsenbord naar u toe. Koppel het moederbord kabel aangesloten op de onderkant van het toetsenbord. Zet het toetsenbord opzij.

10 Koppel de kabel die loopt van het LCD-scherm op het moederbord. Verwijder de schroeven waarmee het scherm om de notebook en trek het scherm van de notebook geval.

11 Verwijder de resterende schroeven waarmee het moederbord aan de notebooktas. Til het moederbord uit de kast om te eindigen het demonteren van de computer.

Hints

  • Sommige Compaq Presario notebook modellen hebben ook een vergrendelingslipje aan de onderkant van het toetsenbord. Na het losmaken van het moederbord kabel moet u ook het schuifje naar de unlock positie voordat het toetsenbord kan worden verwijderd.
  • Als u ook wilt het LCD-scherm uit elkaar te halen, moet je uitstappen pop de rubberen stop en verwijder de schroeven eronder. Trek het deksel van het scherm en vervolgens los te koppelen van de omvormer board.
  • Wanneer het opnieuw installeren van de geheugenmodules moet u ze in te voegen op een hoek van 45 graden of ze kunnen breken.