Hoe te verwijderen van de achterkant van een Compaq C501NR Laptop

U kan nodig zijn om de achterkant van de Compaq C501NR te verwijderen om verschillende redenen. Bepaalde methoden of upgrades hardware oplossen van problemen zal u verwijderen van de dekking van het geval. U kan ook nodig zijn om het deksel te verwijderen als je nodig hebt voor het reinigen van de binnenkant van de Compaq C501NR. U hebt toegang tot verschillende andere laptop onderdelen als je eenmaal het geval te verwijderen, zoals uw harde schijf en geheugen.

instructies

1 Schakel de Compaq C501NR.

2 Haal de stroomadapter uit de laptop, indien aangesloten. Koppel alle externe randapparaten ook.

3 Sluit de Compaq deksel en draai de computer om. Verplaats de Presario de vergrendeling in de ontgrendelde positie. Trek de batterij uit de computer.

4 Verwijder de schroeven uit de omtrek van de laptop case. Verwijder de bevestigingselementen paneelschroeven van elk van de hardwarecomponenten, zoals de harde schijf en de geheugenmodule. De schroeven van de achterkant van de behuizing los ook het toetsenbord bevestiging aan de voorzijde van de behuizing. Verwijder alle resterende schroeven uit de achterzijde van de behuizing en de behuizing te verwijderen.