Hoe om gegevens uit de harde schijf als uw computer niet wil starten

Hoe om gegevens uit de harde schijf als uw computer niet wil starten


Je hoeft niet naar je harde schijf weg te gooien alleen maar omdat de computer gestopt met werken. de gegevens van uw harde schijf kunnen worden hersteld, zelfs als uw computer is niet meer in staat om op te starten. De gegevens op uw harde schijf kan worden benaderd met behulp van een externe harde schijf behuizing is aangesloten op een andere computer. Zolang de gegevens op de schijf niet volledig is beschadigd, kan het worden opgeslagen zonder toevlucht te nemen tot dure harde schijf data recovery-diensten.

instructies

1 Haal de stekker van de computer uit het stopcontact en verwijder de ene kant van het geval dat uw niet-functionerende computer.

2 Verwijder de harde schijf van voedingskabel en IDE of SATA-kabel. Draai de schroeven van de harde schijf op zijn plaats en verwijder de harde schijf van uw computer.

3 Kijk naar de jumper instellingen op de achterkant van uw harde schijf. Verwijder jumpers die op de pennen. Als de harde schijf heeft meerdere jumpers, verwijder ze allemaal.

4 Plaats de harde schijf in uw externe schijf behuizing hard. Sluit de IDE of SATA-kabel aan op de harde schijf. Sluit de voedingskabel aan op de harde schijf.

5 Sluit de harde schijf behuizing in een stopcontact. Sluit de USB-kabel van de harde schijf behuizing om een ​​functionerende computer of laptop.

6 Zet de harde schijf behuizing. Opstarten van de werking computer of laptop.

7 Dubbelklik op het pictogram 'Computer' op uw bureaublad. Dubbelklik op het pictogram van uw nieuwe harde schijf om toegang te krijgen tot de gegevens op de schijf.

Als uw bureaublad op het pictogram 'Computer' heeft, klikt u op de Windows-knop, selecteer de "Computer" knop en dubbelklik op het pictogram van de externe harde schijf.

8 Kopieer en plak alle gegevens die u wilt opslaan van uw oude harde schijf naar een cd of harde schijf van uw computer functioneren.

Hints

  • Harde schijven kunnen beschadigd raken als ze in uw computerkast worden gedropt of rond klopte. Heeft uw harde schijf niet vallen wanneer u het verwijderen van uw computer zaak.