Hoe kan ik een DVD met VLC Media Player Rip

Hoe kan ik een DVD met VLC Media Player Rip


VLC Media Player, een freeware mediaplayer door VideoLAN, is geschikt voor het afspelen geripte dvd-films. Het heeft ook een optie om te scheuren en te redden van een DVD, zodat u uw eigen persoonlijke DVD's rippen naar de computer en speel ze vanaf uw bureaublad of harde schijf, dus bespaart u de noodzaak van het houden van de schijf. De bestanden kunnen worden omgezet en opgeslagen in een aantal verschillende videoformaten.

instructies

1 Plaats de dvd in het schijfstation en opent u de VLC-toepassing. Als standaard DVD-media of toepassing van uw computer, zoals Windows Media Player, opent bij het laden van de disc, sluit het.

2 Klik op het commando "Open Disc" in het menu Media en klik op het tabblad "DVD". Klik op de DVD radio-knop en vervolgens op de knop "Play" op de bodem om te bevestigen dat u op het videobestand dat u wilt rippen.

3 Verander het nummer naast "Titel" in de "startpositie" venster door te klikken op de knop omhoog in de buurt van het nummer als je niet het juiste bestand had, en druk op "Play" weer. Herhaal dit totdat je de juiste video bestand.

4 Ga naar "Convert / Save" in het menu "Media" om de openstelling van het raam Open Media. De "Convert / Save" knop kan worden gevonden in de benedenhoek van het tabblad "Disc".

5 Markeer de "DVD" knop in het tabblad "Disc" en klik vervolgens op de "Convert / Save" knop om de Convert venster te brengen.

6 Voer de locatie waarnaar u het bestand wilt opslaan in de "Destination" tekstvak, of het nu een station of map. Op het einde, het invoeren van de naam die u het bestand, gevolgd door de correcte achtervoegsel voor het bestandstype te geven waarop je converteren, zoals MOV (.mov) of MP4 (.mp4).

7 Klik op de knop "Start" aan de onderkant van het venster "Convert" om de conversie te beginnen. Het proces duurt lang, maar dit is afhankelijk van de grootte van het mediabestand.

Hints

  • Gebruik nooit deze procedure om illegale kopieĆ«n van commerciĆ«le dvd's te maken.