Acer Aspire Laptop Problemen oplossen

Acer Aspire Laptop Problemen oplossen


De Acer Aspire serie netbooks is een kosten-vriendelijke set van mini-computers die zijn ontworpen voor eenvoudig surfen op internet en draagbaarheid. Echter, deze netbooks zijn gevoelig voor een aantal technische problemen. Als u een probleem met uw Acer Aspire netbook, kunt u proberen een paar stappen voor probleemoplossing.

Invriezen

Bevriezing is veruit de meest voorkomende probleem dat gebruikers met de Acer Aspire netbooks. Helaas, een van de belangrijkste redenen waarom deze lijn van netbooks zo rendabel is dat ze een laagvermogen Atom processor, die niet veel data aankunnen tegelijkertijd. Bevriezing wordt meestal veroorzaakt wanneer er te veel spanning op de processor wordt gezet, om zo te voorkomen dat dit gebeurt, houd je open lijst programma's naar beneden tot vijf of minder, en alleen verbinding met het internet als u van plan bent om het te gebruiken. Het is ook nuttig om uw harde schijven vaak defragmenteren, omdat dit de druk zal verminderen op uw processor wanneer het proberen om gegevens op te halen.

Full Screen wordt niet weergegeven

Als uw desktop abnormaal klein en niet het volledige scherm te gebruiken op uw monitor, het scherm instellingen mogelijk niet correct geconfigureerd. Om dit te verhelpen, klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer "Eigenschappen" uit het submenu. Ga dan naar het tabblad 'Instellingen' en stel de resolutie aangepast aan de grootte van uw scherm, Als u vindt dat uw desktop geen gebruik maakt van het volledige scherm van uw netbook, dat betekent dat je een grotere resolutie nodig.

Problemen met de internetverbinding

Als u problemen ondervindt verbinding met het internet, kan een paar kwesties te blokkeren uw toegang. Als u een interne modem, zorg ervoor dat het wordt gevormd door naar het configuratiescherm te klikken op het pictogram "telefoon", selecteer vervolgens "Modem Options." Ga dan naar het tabblad "Kiesregels" en stel uw modem voorkeuren. Als u gebruik maakt van een WiFi-netwerk, zorg ervoor dat u van uw Aspire WiFi-schakelaar op (meestal gelegen aan de onderkant van het toetsenbord of naast de schakelaar) en zorg ervoor dat je administrator of gast privileges op het netwerk.