Hoe kan ik een laptop verbinding met het internet via een draadloze telefoon

Hoe kan ik een laptop verbinding met het internet via een draadloze telefoon


Sommige mobiele telefoons kunnen worden aangesloten op een laptop computer, zodat de computer toegang tot het internet via draadloze service van de mobiele telefoon. Dit wordt bereikt door een datakabel dat de mobiele telefoon wordt aangesloten op de computer. De mobiele telefoon moet in staat digitale werking, aangeduid als een dual-mode of tri-mode telefoon. Met de juiste apparatuur, de toegang tot internet via de mobiele telefoon is gemakkelijk en efficiƫnt.

instructies

Installatie

1 Plaats de cd-rom van uw mobiele telefoon provider in de laptop schijf om te beginnen om de benodigde software te installeren om de verbinding mogelijk te maken.

2 Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien.

3 Herstart de computer indien nodig. U wordt gevraagd als er een reboot nodig is.

Het maken van de verbinding

4 Steek het ene uiteinde van de datakabel op uw mobiele telefoon (met een mobiele telefoon ingeschakeld). Het is gemakkelijk te zien waartoe om als ze verschillend. Men zal een gewone USB uiteinde voor aansluiting op de computer. Sommige mobiele providers bieden een kit die de kabel bevat.

5 Hoe kan ik een laptop verbinding met het internet via een draadloze telefoon

Steek het andere uiteinde van de datakabel aan op een USB-poort van uw laptop.

6 Voer het softwarepakket van de mobiele telefoon provider. Er moet een keuze om de draadloze internet verbinding te beginnen. Zodra dit is gebeurd, moet de computer met succes te verbinden met het internet via draadloze service van de mobiele telefoon.

Hints

  • Zorg ervoor dat er een data-abonnement in de plaats voor de mobiele telefoon. Als het niet onbeperkt, vinden van de beperkingen. Uw laptop zal veel meer gegevens te trekken over de service dan uw mobiele telefoon alleen, wat kan leiden tot extra kosten.