Wat voor soort Computer Specs zijn nodig voor Animation Graphics?

Animatieprogramma's laten animators om snel en efficiƫnt te werken. Zelfs de krachtigste programma's moeten de computer waarop ze draaien.

Evaluatie van de behoeften

Uw animatie behoeften en de keuze van de programma's een rol spelen bij het bepalen van de specs je nodig hebt. Programma's voor 2D-animatie, zoals Flash of Toonboom Animate lagere eisen dan 3D-programma's zoals Maya. After Effects, soms in combinatie met 2D-animatie, heeft ook hogere eisen.

Key Specs

Voor animatie graphics, de belangrijkste specs zijn onder andere een grafische kaart, RAM en processor, en veel ruimte op de harde schijf. Een goede kaart moet ten minste 512 MB RAM-geheugen hebben en in staat van hoge kwaliteit video en verwerking. De computer moet ten minste 2 GB RAM-geheugen. Voor de processor, minstens 2 GHz Intel Core Duo of gelijkwaardig.

Bare Minimum

Geef je mening over de website van de fabrikant voor de minimale systeemvereisten voor elk programma dat u van plan bent over het gebruik. Focus op vergadering en dan de eisen van het programma met de hoogste minimum. Die beantwoorden aan de behoeften van de anderen.