Hoe je goedkoop Internet Service Providers

Hoe je goedkoop Internet Service Providers


Weten hoe om goedkope internet service zal u helpen om geld te besparen wanneer u het meest nodig hebben. Waarom afval geld op een iets als je niet hoeft te doen. Bepaal welk niveau van internet service die u nodig heeft en dan vinden de goedkoopste internet service mogelijk te maken. Er zijn onbeperkte mogelijkheden die vandaag beschikbaar zijn met draadloze, breedband-kabel, DSL, satelliet, telefoonmodem en vele anderen uit te breiden hun activiteiten wereldwijd.

instructies

1 Satelliet

Probeer het krijgen van een satelliet internet verbinding als de kabel breedband niet beschikbaar is in uw regio.

Satelliet internet is de tweede snelste verbinding de tweede alleen voor kabel breedband. Het is misschien betrouwbaarder dan de kabel breedband in de meeste gebieden.

Meestal zijn de kosten voor de satelliet is vergelijkbaar met de kabel breedband. Het enige verschil kan zijn dat er meestal een materiaal en installatie kosten.

Satellite is uitstekend geschikt voor mensen die in afgelegen gebieden die een goede, snelle en betrouwbare internetverbinding nodig te leven. Voor sommige mensen kan het de enige keuze.

Kijk hieronder in de sectie Resources als u meer hulp bij een internet service nodig hebben.

2 DSL

Probeer DSL internet verbinding als u een dienst die is sneller dan dial-up, maar goedkoper dan andere keuzes van internet service nodig. DSL is traag in vergelijking met kabel en satelliet, maar uitstekend in vergelijking met dial-up.

DSL is een zeer betaalbare vorm van internet-verbinding in de gebieden waar het beschikbaar is.

3 Cable Broadband

Probeer kabel breedband als je de snelste internet verbinding nodig. Kabel breedband is iets minder betrouwbaar dan de satelliet, maar het is sneller.

Kabel breedband is meestal vrij prijzig, maar het oog kabel breedband als je absoluut een snelle internetverbinding nodig.

4 telefoon Modem

Probeer telefoonmodem internet, ook wel bekend als dial-up als u op zoek bent naar de goedkoopste service. Hoewel het de goedkoopste, het is ook de langzaamste. Het is nog langzamer wanneer de telefoonlijnen in niet kan verwerken internet.

De meeste telefoon bedrijven zullen zeggen dat hun lijnen gegarandeerd voor spraak- en niet met internet of data.

Dial-up internet service is ook gratis beschikbaar. U kunt 10-20 uur gratis internet per maand van een aantal internet service providers te krijgen.

5 Mobiele telefoon

Probeer de mobiele telefoon internet service providers als je een draagbare internet verbinding nodig. De prijs is meestal hoger dan kabelbreedband, maar de kwaliteit van de verbinding en de betrouwbaarheid meestal minder.

Betrouwbare service ratings, het meest betrouwbaar minst betrouwbare: 1. Draadloos of satelliet, 2. Cable Broadband, 3. Mobiele telefoon, 4. DSL en 5. telefoonmodem of Dial Up.

Betaalbaarheid ratings, goedkoopste tot de duurste: 1. Dial-up, 2. DSL, 3. Cable Broadband, 4. Mobiele telefoon, 5. Satellite, 6. Wireless.

Weten hoe om goedkope internet service te krijgen zal helpen geld te besparen.

6 Draadloze

Probeer draadloos internet als deze beschikbaar is in uw omgeving. Wireless kan net zo goed als satelliet en kabel breedband zijn. Het kan zelfs betrouwbaarder dan de anderen.

Als u een snelle service nodig heeft en zich kan veroorloven, kan draadloos de beste keuze.

Als u meer informatie over hoe om goedkope internet service nodig hebt neem dan kijk hieronder in de sectie middelen.