Hoe kan ik downloaden & Burn Music for Free?

Het is niet moeilijk om gratis te downloaden van muziek online te vinden --- legaal. Als je bereid bent om een ​​beetje te verkennen en wat je kunt krijgen bent, het vinden van gratis muziek online kan u helpen om nieuwe en interessante muziek te ontdekken of te leren dat je favoriete band kunt u gratis live-opnames. U kunt al uw muzikale ontdekkingen branden op audio-cd's met een gratis CD-brandprogramma, zoals CDBurnerXP.

Het vinden van Free Music

Waar kijk je naar gratis muziek te downloaden is afhankelijk van uw specifieke interesses. Winkels die downloadbare muziek te verkopen, zoals Amazon en iTunes, bieden regelmatig tracks van populaire muziek kunstenaars als gratis monsters. Het Live Music Archive biedt een gratis live concert opnames voor niet-commercieel gebruik. Het Internet Archive biedt een verzameling van gratis muziek, waaronder vroege publieke domein opnames. (Wikimedia Commons heeft een paar als goed, hoewel ze moeilijker kan zijn om daar te vinden, tenzij je precies weet wat je zoekt.)

Organiseren Music

Download uw gratis muziek tracks naar specifieke mappen, zodat ze makkelijker zijn te vinden als je ze wilt hebben. Maak bijvoorbeeld mappen in Mijn documenten \ Mijn muziek voor verschillende genres, bands of types van opname (bv live-opname, gratis monster of publieke domein).

CD-brander programma

Er zijn veel gratis branden van cd's die gemakkelijk te gebruiken zijn. Een populaire is iTunes, omdat het noodzakelijk is voor de iPod gebruik en biedt een eenvoudige manier om je muziek te organiseren. Een ander goed gratis programma is CDBurnerXP, die .wav, .mp3, ogg, wma, .flac, .aiff, .bwf en .mp2 formaten ondersteunt en kan audio-cd's, MP3-cd's en data schijven branden. Het kan ook tracks spelen terwijl u een speellijst aan speellijsten branden en opslaan voor later gebruik te organiseren.

Mogelijke problemen

Zelfs als de muziek die je vindt is vrij, kan het worden beschermd met DRM (Digital Rights Management). Deze grenzen kopieerbeveiliging hoe u het bestand kunt gebruiken en kan voorkomen dat u te converteren naar nieuwe formaten of branden op cd's met een aantal gratis programma's, zoals CDBurnerXP. U kunt dit probleem op door ervoor te zorgen dat je je gratis muziek te krijgen van sites die geen gebruik maken van kopieerbeveiliging of van het publieke domein bronnen te voorkomen; maar dit zal de hoeveelheid en de aard van de gratis muziek die je kunt vinden beperken.