Hoe kan ik de drivers in een MacBook Pro 8600M GT bijwerken

De MacBook Pro moet niet alleen de nieuwste software-updates om optimaal te werken, maar de nieuwste stuurprogramma's ook. Deze software bestanden laten OS X om te communiceren met uw computer hardware. Je moet dit zien als een set van richtingen die "stations" uw hardware mee. De drivers voor Nvidia 8600M GT en andere MacBook Pro-videokaart modellen zijn vooral belangrijk voor de beste prestaties in games en grafische programma's. Hoewel het gebruik van verouderde drivers zal geen problemen in de meeste situaties veroorzaken, moet u updaten naar de nieuwste videokaart drivers voor betere compatibiliteit.

instructies

1 Klik op het Apple-knop in de linker bovenhoek van uw Pro scherm MacBook. Selecteer "Software Update ... 'uit het menu dat verschijnt. Uw Mac zal controleren of er updates beschikbaar, waaronder videokaart drivers.

2 Selecteer "Show Details" in het venster dat verschijnt een lijst met updates te zien. Als er een update beschikbaar is voor uw Nvidia 8600M GT videokaart, zul je zien op de lijst. Alle beschikbare updates zijn afgevinkt voor installatie door standaard, maar u kunt elk u niet wilt installeren uit te schakelen.

3 Druk op "Install Items" aan de onderkant van het venster. Mac OS X zal de updates die u hebt geselecteerd, met inbegrip van nieuwe videokaart drivers te installeren. De MacBook Pro kan u vragen om een ​​wachtwoord in te voeren, en je kan het nodig zijn om uw systeem opnieuw op te starten na de installatie.