Hoe kan ik foto's van vrienden op Facebook Hide

Op Facebook, het delen met je vrienden - of de wereld als geheel - is eenvoudig. Dit wil echter niet zeggen dat je alles met iedereen te delen. Als u foto's voor slechts enkele mensen te posten om te zien, kunt u dit doen. Facebook geeft u een manier om de individuele gebruikers die uw foto's niet kunnen zien selecteren. Als er slechts een paar mensen die u wilt toestaan ​​om ze te zien, kunt u gaan die route plaats.

instructies

1 Navigeer naar de Facebook-foto album met de foto's die u wilt verbergen van bepaalde vrienden.

2 Klik op "Edit Album" waar het boven de foto's in het album verschijnt.

3 Klik op de "Privacy" veld en klik vervolgens op 'Aanpassen'. Dit opent een nieuw venster.

4 Typ de naam van een van de vrienden van wie u het album te verbergen in het veld "Deze mensen" in de "Verberg deze van" sectie. Klik op de naam van uw vriend wanneer deze verschijnt in de lijst onder het veld. Herhaal dit proces voor elke vriend die je niet wilt om de foto's te zien.

5 Klik op de blauwe "Save Setting" knop om uw nieuwe privacy-instellingen op te slaan.

Hints

  • Als je alleen wilt toestaan ​​dat een paar mensen op de foto's te zien, klikt u op het veld "Deze mensen" in de "Maak dit zichtbaar op 'in plaats van de" Verberg deze van "sectie. Klik op "bepaalde personen" en selecteer vervolgens de mensen die u wenst te worden in staat om de foto's te zien.