Hoe om bestanden te verbergen in iPad

Hoe om bestanden te verbergen in iPad


De iPad's besturingssysteem niet beschikken over een methode voor het verbergen van bestanden. Om de afbeelding, document of andere bestanden te beschermen, zal u een extra app nodig. Secure file apps algemeen kost een kleine eenmalige aankoop vergoeding, maar een paar dollar is een kleine prijs om uw gevoelige bestanden te beschermen. Apps die je bestanden kunt verbergen in het algemeen een wachtwoord nodig om de app te openen en toegang te krijgen tot de verborgen bestanden. Kies een wachtwoord dat u kunt onthouden, zonder elders opnemen van het op uw iPad, maar een die voor anderen moeilijk te raden. Het opslaan van het wachtwoord op uw iPad, zelfs in een ander bestand, vermindert de veiligheid van het file-schuilplaats app.

instructies

1 Start de App Store op uw iPad en voer "prive-bestanden 'in het zoekvak.

2 Blader door de apps die het gevolg zijn van het zoeken, of zoek naar andere termen als je niet van de resultaten. "Verborgen bestanden", "Hide-bestanden," "Secure files" en "Private opslag" alle brengen een scala aan app opties voor het verbergen van uw bestanden.

3 Lees de app beschrijvingen om te zien welke apps compatibel zijn met de bestandstypen die u wilt opslaan zijn. Kijk voor apps die een hoge zekerheid te bieden, zoals een wachtwoord dat cijfers, letters en speciale tekens accepteert in plaats van een viercijferige pincode. Controleer de opslagcapaciteit voor elke app die u interesseert, die kunnen worden vermeld onder "cache grootte." Kies de app die het beste past bij uw behoeften om de bestanden die u wilt verbergen te slaan.

4 Tik op de prijs en vervolgens op de knop "Install", dan voert u uw iTunes-wachtwoord in om te kopen, downloaden en installeren van de app.

5 Start het beveiligde bestand app die u zojuist hebt gedownload en lees geen instructies bestanden die deze met zich meebrengt.

6 Importeer uw bestanden in de app. Dit kan betekenen dat het gebruik van een "import" of een vergelijkbare knop in de app. Als alternatief, moet u het bestand, waar het op dit moment is opgeslagen te openen en tik op de knop Actie (de rechthoek en de pijl in de rechter bovenhoek) en selecteer uw bestand te verbergen app uit de opties die worden weergegeven.

7 Open het bestand in de prive-app om te bevestigen het is daar opgeslagen, en vervolgens het bestand verwijderen van de vorige opslagplaats als dit niet automatisch optreden wanneer u het bestand overgedragen.

Hints

  • Het opslaan van document-bestanden in een eigen app kan maken ze moeilijker om mee te werken als je nodig hebt om wijzigingen aan te brengen aan hen. Wat privacy apps kan verlangen dat u de app te exporteren naar uw normale file editing programma, en vervolgens de gewijzigde bestand importeren als u klaar bent.