Wat is een Excel-formule?

Wat is een Excel-formule?


Excel-formules worden gebruikt om berekeningen uit te voeren, trends te identificeren en te consolideren nummers uit verschillende bronnen. Deze dynamische en waardevolle functies cruciale informatie voor beleidsmakers en onthullen belangrijke resultaten die anders zouden kunnen worden over het hoofd gezien.

Betekenis

Wat is een Excel-formule?


De formules die in de software zijn verantwoordelijk voor de grote functionaliteit en de kracht van Microsoft Excel.

Functie

Gebruikers gebruiken Excel formules een aantal berekeningen die gewoonlijk tijdrovend, repetitief en gevoelig voor fouten zou voeren.

types

Wat is een Excel-formule?


Excel-formules terug wiskundige, statistische, logische, financiƫle, technische en andere soorten resultaten, afhankelijk van de door de gebruiker ingevoerde instellingen.

Kenmerken

Excel formules worden gebruikt niet alleen te berekenen, maar worden ook gebruikt om de resultaten met kleuren en afbeeldingen die specifieke informatie markeren formatteren.

botsing

Wat is een Excel-formule?


Het gebruik van deze formules blijkt vaak belangrijke feiten die anders moeilijk vast te stellen zou zijn, waardoor het beheer van personeel met de tools om beter geĆÆnformeerde beslissingen op basis van objectieve analyse te maken.