.BUP Bestandsextensie Informatie

.BUP Bestandsextensie Informatie


Bestandsextensies, die afkortingen aan het einde van een bestandsnaam zijn, geven het type bestand ze zijn bevestigd aan en kunnen alleen worden geopend door bepaalde programma's. De bestandsextensie .BUP is het meest bekend als een soort van backup-bestand dat wordt gebruikt om een ​​back-up van gegevens op een DVD-schijf.

Kenmerken

De letters "BUP" staan ​​voor "Back-up." Dit type bestand meestal fungeert als een back-up veiligheidsdossier voor informatie over een bestand DVD-Video Disc Information (IFO). Beide bestanden bevatten informatie zoals welke scherm voor weergave wanneer de schijf wordt gestart, het begin van elk hoofdstuk en de locatie audiosporen.

programma's

BUP bestanden zijn toegankelijk met Apple's programma DVD Studio Pro's van de Window's CyberLink PowerDVD 10, InterVideo WinDVD en Nero ShowTime, evenals. De meeste programma's voor Windows of Mac-besturingssystemen gebruiken BUP als hun back-up bestanden voor DVD en video doeleinden.

Bestedingen

Als een IFO bestand beschadigd raakt of anderszins onbruikbaar gemaakt, moet uw computer mediaspeler in staat zijn om automatisch toegang tot het bestand door terug te keren naar de BUP-bestand versie. Je moet niet nodig om een ​​bestand als jezelf een BUP te openen, omdat het alleen wordt gebruikt voor noodgevallen.

Probleemoplossen

Als je problemen hebt met het openen van bestanden als ofwel een BUP of IFO, kan het een fout in je register, dat is een veel voorkomende oorzaak van onjuiste bestandskoppelingen voor computers met Windows zijn. Als dit gebeurt, kunt u uw register te controleren en zelfs een gratis scan uitvoeren (zie bronnen).

andere soorten

Er zijn vier andere typen minder voorkomende bestanden met de extensie BUP gebruiken. Deze omvatten de Brother Embroidery systeembestand, een cd-Indexer bestand, een PC-Bibliothek updatebestand en de Softcode Tracker Contact Manager back-upbestand.