Hoe kan ik de tab Contacten op een computer?

Hoewel uw telefoon slaat al uw contactgegevens en kunnen worden hersteld met behulp van uw SIM-kaart, is het belangrijk om een ​​back-up van uw gegevens op uw computer. U kunt uw informatie te beschermen door het synchroniseren van uw mobiele apparaat aan op uw computer op een wekelijkse basis voor het geval er iets gebeurt om ofwel elektronisch apparaat - zoals informatie gemakkelijk kan worden overgedragen tussen de twee apparaten met behulp van de computer van de fabrikant van het apparaat software.

instructies

Transfer Contacten Met behulp van een iPhone

1 Steek de USB-kabel in de poort aan de onderkant van uw mobiele telefoon en steek het andere uiteinde in een vrije USB-poort van uw computer.

2 Open uw mobiele manager apparaat op uw computer. Klik op het pictogram "iTunes" op je dock voor Macintosh-computers. Voor pc's, klikt u op "Start", "Alle programma's", "Apple" en dan "iTunes."

3 Klik op de naam van de iPhone in het gedeelte 'Apparaten' in de zijbalk en klik op het tabblad "Info".

4 Vink de vakjes aan naast 'Synchroniseer Adresboek Contacts "en ook" Sync Yahoo Adresboek Contacts "en" Sync Google Contacts, "als u deze diensten gebruiken.

5 Klik op de "Sync" knop. Koppel uw telefoon zodra de synchronisatie is voltooid.

Transfer Contacten met BlackBerry

6 Open uw internetbrowser en ga naar blackberry.com. Klik vervolgens op het tabblad "Software" aan de bovenkant van het venster van de browser.

7 Klik op "BlackBerry Desktop Software" aan de linkerzijde van het venster. Klik vervolgens op "Download voor PC" of "Download voor de Mac," afhankelijk van uw besturingssysteem.

8 Vink "Ja" of "Nee" te keuren of af en toe een daling van e-mails van Research in Motion en klik op de knop "Download". Sla het bestand op uw bureaublad.

9 Dubbelklik op het gedownloade bestand om het installatieprogramma uit te voeren. Klik vervolgens op "Next" of "Doorgaan" om de installatie te voltooien.

10 Klik op "Start", "Alle programma's", "Blackberry" en vervolgens "Blackberry Desktop Manager" voor Windows. Voor Mac, opent u de map 'Programma's' in Finder en dubbelklik op het pictogram "BlackBerry Desktop Manager".

11 Klik op "Contacten" onder de rubriek "informatie" van het venster. Klik vervolgens op "Two Way" in het "Sync contacten" gebied. Klik op 'Alle contactpersonen en groepen "en klik op" Sync. "