Hoe kan ik aangepaste achtergronden in PowerPoint Soort

PowerPoint-presentaties kunnen vaak zien er hetzelfde of lijken saai aangezien veel mensen vasthouden aan de fundamentele achtergronden van het programma biedt. Als u op zoek bent naar meer met uw volgende presentatie, leren hoe u aangepaste achtergronden om uw presentatie opvallen formatteren.

instructies

1 Open een lege sjabloon in PowerPoint. Om dit te doen, hebben PowerPoint open en onder het menu Opmaak, kies "Slide Design." Een Slide Design venster moeten verschijnen op de rechterkant van PowerPoint. Scroll naar beneden, kies dan "Bladeren" en selecteer de lege sjabloon van uw standaard template map.

2 Selecteer "Format" in het hoofdmenu en selecteer "Achtergrond." Zodra het menu box achtergrond verschijnt, kies "Opvuleffecten" uit het drop-down menu onder de kleinere foto van de slide design.

3 Pas uw achtergrond. Kies voor "Gradient", "Texture", "Pattern" of "Beeld."

4 Gebruik gradiënt als u één of twee kleuren vervagen over de glijbaan. Wijzig de richting van de fade met "Shading Styles", die u onder de "Gradient" tab kunt vinden.

5 Geef uw presentatie een tactiele gevoel met "Textuur." De opties variëren van papier, hout granen en zelfs geweven stoffen. Als u eerder een textuur hebben gemaakt met behulp van een tekenprogramma zoals Photoshop kunt u kiezen "Andere Template" en selecteer de textuur je net zo goed hebben gedaan.

6 Maak een achtergrond met een herhalend thema als stippen, lijnen of rasters door het plukken "Pattern." Echter, met deze functie met mate, want als ofwel de kleur of het patroon is te vet dat storend kan zijn en zelfs de ogen voor de kijker veroorzaken.

7 Voeg een foto aan de PowerPoint-presentatie door te kiezen voor "Beeld." De optie "Beeld" kunt u bedrijfslogo's, landschap foto's of afbeeldingen die het thema van de presentatie of dia onderwerp oproepen toe te voegen. Klik op de toggle vakje om de beeldverhouding van het beeld te vergrendelen, zodat de afmetingen niet worden vervalst in de presentatie.

8 Kies de aanpassingen die u wilt en klik op "Apply" om de wijzigingen in de actieve dia toe te passen of selecteer "Toepassen op alle" om de wijzigingen toe te passen op het alle dia's. Je hebt nu een achtergrond die zich onderscheidt van andere PowerPoint-presentaties.