Kunt u kopiëren Netflix Movies?

Netflix is ​​een film service die abonnees dvd's van populaire films stuurt in de e-mail. U kunt een lijst van films die u wilt online, en de films worden direct geleverd aan uw deur. Elke dvd-film kan worden gekopieerd met de juiste software, maar met betrekking tot het kopiëren van Netflix films, is het illegaal.

backups

Een van de redenen waarom mensen over het algemeen een dvd-bestanden te kopiëren, en de reden waarom de technologie om dergelijke bestanden te kopiëren bestaat in de eerste plaats is om een ​​back-up van bestanden van dvd's te maken. Een back-up films kan een goede manier om ervoor te zorgen dat u nog steeds toegang tot de film te hebben als het origineel beschadigd raakt of verloren zijn.

Wettigheid van Backups

Hoewel back-ups zijn toegestaan, dit is alleen in het geval dat u daadwerkelijk eigenaar van de dvd die u wilt kopiëren. Wanneer u films te huren van Netflix, hoeft u niet de eigenaar van die films. Je hoeft niet een legitieme reden om ze te kopiëren.

Service voorwaarden

Ook het kopiëren van Netflix films is niet toegestaan ​​door de overeenkomst die u in wanneer u zich aanmeldt voor een lidmaatschap in te voeren. In de Algemene Voorwaarden, de overeenkomst uitdrukkelijk dat u geen kopieën van haar DVD's kan maken. Uw lidmaatschap met Netflix daadwerkelijk kan worden beëindigd als het bedrijf zelfs vermoedt dat u kopieert de dvd-films. Dit betekent dat u het schenden van uw instemming met Netflix als je een Netflix film op een lege DVD kopiëren en dat je zou kunnen uw account te verliezen met hen.

DMCA

Een andere reden om te voorkomen dat het kopiëren van Netflix films is dat het illegaal is ... op een federaal niveau. De Digital Millennium Copyright Act maakt de daad van het decoderen van auteursrechtelijk beschermde dvd-films illegaal. Als je gepakt wordt om dit te doen - vooral als je gepakt wordt het uploaden (het verzenden van deze film met andere mensen online) - u bent in overtreding van de federale copyright regels. Dit kan een proces, hoge boetes en soms ook de dreiging van strafrechtelijke vervolging op te nemen.

DRM

DRM staat voor "Digital Rights Management" en het verwijst naar speciale bescherming die DVD's op hen kan hebben. Dit maakt het kopiëren van deze bestanden veel moeilijker. In aanvulling op de juridische problemen die u geconfronteerd kunnen worden, kan het ook niet eenvoudig om de films die je krijgt van Netflix te kopiëren. De oorspronkelijke auteursrechthebbenden zet deze preventieve maatregelen op DVD's om precies dat soort kopiëren te voorkomen.