Hoe maak je een volmacht met YouTube gebruiken

Hoe maak je een volmacht met YouTube gebruiken


Vaak een school of bedrijf blokken van bepaalde sites het niet wil om te bezoeken. Deze zijn niet altijd obsceen sites, maar meestal degenen die ervoor zorgen dat je wordt afgeleid. Eén van deze dergelijke sites is YouTube. Echter, zelfs met de site wordt verboden u waarschijnlijk toegang met behulp van een proxy-site. Een proxy-site verbergt uw IP-adres, zodat u te lopen door middel van een beschermende muren opgezet om je blokkeren van de site.

instructies

1 Start de internet browser op uw computer en ga naar een proxy-site. Er zijn duizenden van deze sites op het web. Een paar van hen zijn Proxysite.org, Proxysites.in en Thehiddenguide.com.

2 Typ in het YouTube aan te pakken in de zoekbalk en druk op "Enter."

3 Sluit uit elke advertenties die verschijnen wanneer u in de YouTube-adres in te voeren. De advertenties kunnen komen in pop-up vorm of ingebed in de site pagina. Momenteel, YouTube belastingen. Als dit niet gebeurt, probeer dan een andere proxy-site. Blijven proberen proxy websites totdat u het door naar YouTube.

4 Navigeren door de YouTube-site als je normaal zou doen; Echter, zodra u een andere site typt u in de browser zoekbalk u de bescherming van de proxy te verlaten. Voor een verblijf in de proxy de naam adres in het kleine zoekvenster beschikbaar aan de bovenkant van de proxy-scherm.