Hoe te installeren Adobe Illustrator CS2

Al jaren heeft Adobe een pionier in de wereld van de computer digitale technologie geweest. Zij bieden software voor de meest creatieve individuen, met programma's variërend van webdesign en videobewerking op geluid mixen en brochure creatie. Adobe Illustrator is één van de meest populaire programma's, zodat gebruikers de vrijheid om grafische afbeeldingen en ontwerpen te maken vanuit het niets. Dit is hoe je Adobe Illustrator te installeren.

instructies

Het programma installeren

1 Plaats de cd in de computer en klik op \ "Volgende \" wanneer de installatiewizard venster van Adobe Illustrator CS2 verschijnt.

2 Selecteer de gewenste taal en klik op \ "Volgende. \"

3 Ga akkoord met de licentieovereenkomst en klik op \ "Volgende. \" Je zal niet worden toegestaan ​​om Adobe Illustrator CS2 installeren zonder akkoord.

4 Typ uw naam, uw bedrijf (als je verbonden bent met een) en het serienummer. Het serienummer is te vinden op het geval dat de installatie-cd's.

5 Klik op \ "Volgende \" na het bekijken van de installatie locatie. De standaard installatie locatie is C: \ ProgramFiles \ Adobe \ IllustratorCS2 \

6 Kies tussen \ "Typische installatie \" en \ "Custom Installation. \" Typisch worden alle benodigde bestanden in verband met Adobe Illustrator CS2 installeren terwijl op maat kunt u kiezen en koos voor wat er precies is geïnstalleerd. Typisch wordt aanbevolen. De installatie zal beginnen nadat u uw keuze te maken.

7 Klik op \ "OK \" wanneer zij in kennis Adobe Illustrator CS2 is geïnstalleerd. Mogelijk moet u uw computer opnieuw op te starten.

Hints

  • Adobe biedt niet langer Illustrator CS2 te koop. Echter, ze hebben een nieuwere versie, Illustrator CS4 beschikbaar. Het kan nieuw worden gekocht of als een upgrade.