Hoe kan ik een DVD-R met Sonic Software Burn

Hoe kan ik een DVD-R met Sonic Software Burn


Sonic is een software bedrijf dat een breed scala of programma's, met inbegrip van het branden van dvd voortbrengt. Echter, de consument op basis van DVD-R-programma's worden uitgevoerd onder de productlijn van "Roxio." Roxio is beschikbaar voor zowel Windows als Mac-computer-systemen, die beide werken op dezelfde manier (waardoor het gemakkelijk om platforms steken). De brandende proces zal variëren afhankelijk van de aard van de DVD die u wilt maken.

instructies

1 Plaats de lege DVD-R in de DVD-brander op de computer geïnstalleerd. Sluit out auto-prompt ramen die op het scherm verschijnen nadat de computer detecteert uw DVD-R.

2 Start de Sonic Roxio branden van dvd-software. Als er geen pictogram op het bureaublad voor het te kiezen "Start", "Alle Programma's" en klik op het tabblad "Roxio".

3 Selecteer het DVD-formaat dat u wilt maken, variërend van data DVD naar Video DVD.

4 Kies als je wilt op DVD om te draaien op "PC", "Mac" of "Mac en PC."

5 Klik op 'Bestanden toevoegen', selecteer vervolgens de bestanden die u wilt plaatsen op de DVD-R door het raam bladeren die op het scherm verschijnt.

6 Titel van de disc aan de bovenkant van het scherm en klik op "OK." Kies "Burn" en de Sonic Roxio software maakt uw DVD-R disc.