Hoe kan ik Vraag naar Twitter Tweets

Montage van een bericht in 140 tekens is zowel belonen en uitdagend. Het samenstellen van uw gedachten in één of twee zinnen kan moeilijk zijn, maar in ruil voor een interessante tweet, zullen anderen uw bericht met de wereld door te delen "retweeten", of ze kunnen reageren met een tweet van hun eigen land. Aan de mensen om tweet en retweet niet meteen gebeuren, dus zet een aantal fundamentele principes in de praktijk aan te moedigen.

instructies

1 Maak je tweet interessant, informatief en makkelijk te begrijpen. Dit is de belangrijkste regel van tippelen tweets en retweets - als je saai berichten tweet, zal niemand reageren.

2 Voeg "Please RT" of "Plz RT" aan het einde van een tweet aan je followers vragen om het te retweeten.

3 Klik op "Message" bovengenoemde gebruiker de naam van een Twitter volger's, en stuur een direct bericht met de vraag haar om tweet of retweet. U kunt alleen directe berichten sturen naar mensen die je volgen.

4 Stuur een @antwoord of @mention naar een andere gebruiker om hem te vragen tweet of retweet een boodschap. Dit betekent dat met inbegrip van de persoon Twitter gebruikersnaam in uw tweet. Bijvoorbeeld: "Hallo, @friendsusername. Gelieve RT Gelukkige verjaardag aan Liz!" Sommige beroemdheden zal retweet op aanvraag als het voor een goed doel, zoals een goed doel.

5 Klik op "Volgen" op een profiel om terug te volgen iedereen die jou volgt. Dit is de eerste stap in de richting van het opbouwen van een Twitter vriendschap.

6 Interactie met andere gebruikers vaak door het sturen van @replies, waardoor @mentions en hun berichten retweeten. Hoe meer je een goede relatie met andere tweeters te bouwen, hoe groter de kans dat ze zijn om u te belonen door retweeten uw berichten.

7 hashtags toe te voegen aan het einde van een tweet. Deze woorden en zinnen te helpen tweeters identificeren het onderwerp van uw bericht. Als u een hashtag te gebruiken, zoals #Obama, #BigBrother of #breakingnews, bijvoorbeeld, iemand die het vinden van uw tweet kan het retweet als het hen interesseert.

Hints

  • Als iemand uw verzoek om een ​​retweet negeert, niet te houden met het verzoek. Andere gebruikers zullen buitensporige verzoeken als spam zien en kunt u blokkeren.