Hoe kan ik opnieuw installeren XP With No Product Key

Hoe kan ik opnieuw installeren XP With No Product Key


Windows XP-besturingssysteem vereist een productcode voor de installatie ervan. Bij een eerste fase tijdens de installatie, wordt u gevraagd voor dit product key. Zonder deze sleutel, kunt u niet de installatie voort te zetten. Maar als u al uw product key hebt gebruikt tijdens de installatie van XP voor de eerste keer, mag u niet nodig heeft tijdens het opnieuw installeren van het. Dit bespaart u tijd als u niet hoeft te gaan door het verificatieproces.

instructies

1 Klik op de \ "Start \" knop en selecteer \ "My Computer. \"

2 Klik op het station dat uw besturingssysteem bestanden opslaat. Het is meestal uw C: \ schijf.

3 Klik op de map \ "Windows, \" en klik dan op \ "System32. \"

4 Zoek het bestand \ "wpa.dbl. \" Kopieer dit bestand door eerst het bestand te selecteren en vervolgens op \ "Ctrl + C. \"

5 Steek de stekker in een extern opslagapparaat zoals een USB-stick of een externe schijf. Wacht tot Windows herkent het apparaat. Je moet een bevestiging pop-up te krijgen zeggen dat het apparaat klaar is voor gebruik.

6 Klik op de \ "Start \" en klik op \ "My Computer. \" Dubbelklik op het externe opslagapparaat te vinden onder \ "Apparaten met verwisselbare opslag. \" Dit opent een map voor uw externe apparaat.

7 Plak het bestand dat u in stap 4 in deze map gekopieerd door te drukken \ "Ctrl + V. \"

8 Plaats de Windows XP-installatie-cd van Windows XP opnieuw te installeren.

9 Start je computer opnieuw op.

10 Wacht tot je het volgende bericht: \ "\" Druk op een toets om te booten vanaf CD ... \ "

11 Druk op een toets om de computer te dwingen op te starten vanaf de Windows XP-installatieschijf.

12 Kopieer het bestand \ "wpa.dbl \" van uw extern opslagapparaat en plak deze in de volgende locatie op uw harde schijf: \ "c: \ windows \ system32 \."

13 Volg de aanwijzingen op het scherm om herinstallatie te beginnen. De installatiewizard moet de stap waar hij gewoonlijk gevraagd om de productcode te slaan. Volg de rest van de aanwijzingen als ze lijken te vullen opnieuw installeren van Windows XP. Dit moet ongeveer een half uur in beslag nemen.

14 Werp de extern opslagapparaat om de taak te voltooien.