Problemen met msflxgrd.ocx & Windows 7

Foutmeldingen kan moeilijk zijn om erachter te komen vooral wanneer ze zich voordoen op een besturingssysteem met duizenden bestanden. De msflxgrd.ocx is geen Windows-bestand, zodat de versie die u op uw computer is niet van toepassing op de fout. Dit is een bestand van een Visual Basic-toepassing. Als het bestand beschadigd raakt, heb je een paar opties om het te repareren.

MSFlexGrid Controle

Microsoft FlexGrid is een toepassing die wordt geleverd in de Visual Studio 6.0-pakket, volgens de website van het bedrijf. Dit geldt ongeacht of u met Windows 7 of een eerdere versie, zoals Vista. FlexGrid is een controle-functie waarmee u een pagina in Visual Basic die vergelijkbaar is met een spreadsheet te organiseren. De eindproducten hebben rijen en kolommen die gegevens. Msflxgrd.ocx is een systeem bestand voor deze toepassing.

Herstellen

Windows 7 heeft een systeem die u toelaat om terug te draaien de klok op uw computer. Dit betekent dat een bestand beschadigd werd deze morgen kan worden vervangen door een eerdere versie voorafgaand aan de fout. Systeemherstel niet elk probleem op te lossen en het kan hier niet werken. Het zal afhangen van een aantal factoren, maar dit is een uitgangspunt. U vindt de System Restore-functie in het menu van Windows "Start" onder "Accessoires" en vervolgens "System Tools." Zodra u het proces te starten, moet u de instructies op het scherm volgen om uw systeem te resetten om een ​​datum voorafgaand aan de fout. Om uw Start menu te openen, klikt u op het Windows-logo aan de onderkant van het bureaublad.

REINSTALL

Het opnieuw installeren van een software programma is altijd een optie wanneer je nodig hebt om een ​​corrupte bestand te herstellen. Dit proces overschrijft alle bestaande operatie-bestanden met een kopie. Dit lijkt misschien een hoop werk om een ​​defecte bestand te vervangen, maar het doet de klus te klaren. Als je hebt gewerkt MSFlexGrid, moet u back-up van uw gegevens of project bestanden om te voorkomen dat ze te verliezen. Zodra u de Visual Studio applicatie opnieuw te installeren, kunt u de bestanden die u gebruikt om de nieuwe versie van het programma te laden. Bij het uitvoeren van uw installatie, selecteert u "Custom" in plaats van "Typisch" van het dialoogvenster. Verwijder de controles op alle toepassingen, maar MSFlexGrid.

overwegingen

Met slechts één storing systeembestand, is het verleidelijk om te proberen om een ​​kopie te vinden in het internet en downloaden als een vervanging. Dit kan wel of niet werken in dit geval, maar tenzij je weet waar u de file uit, het is riskant. Je zou een virus of trojan te voeren om uw computer in plaats. Als Microsoft heeft een probleem met dit bestand, kunt u een patch op de Visual Studio support site te vinden. Dit zal te downloaden en een bijgewerkte versie van het bestand te installeren voor je. Controleer altijd het bedrijf site voordat voor patches.