Hoe maak je een sjabloon voor labels

Het creëren van een sjabloon voor etiketten zal u geld besparen en helpen u items personaliseren. Labels toevoegen van een persoonlijke touch of kan de efficiëntie van voorraadbeheer te verhogen. Labels kunnen professionaliteit toe te voegen of ze kunnen de uniformiteit voegen. Er zijn verschillende manieren om het type label dat u wilt en nodig te creëren.

instructies

Hoe maak je een sjabloon voor labels

1 Hoe maak je een sjabloon voor labels

Als u gebruik maakt van Microsoft Word, download templates van de website van Microsoft op office.microsoft.com (zie link in Resources). Deze sjablonen bieden een gemakkelijke manier om uw eigen labels te maken, maar zal je ook de mogelijkheid om de sjablonen voor eigen gebruik aan te passen geven.

2 U kunt uw eigen template vanuit het niets met behulp van Microsoft Word te maken. Aan de bovenkant en aan de rand zijn metingen die u zullen helpen de locatie van de onderdelen van het label te meten. Wanneer het label eruit ziet zoals u dat wenst in dit programma (door het veranderen van de lettertypen, locaties, het toevoegen van foto's, enz.), Klikt u op het pictogram om "Opslaan als" te selecteren en selecteer vervolgens "Word-sjabloon." Noem het document onder "Naam File" en klik vervolgens op 'Opslaan'.

3 Hoe maak je een sjabloon voor labels

Met behulp van OpenOffice.org software geeft u een aantal templates om uit te kiezen, maar de selectie is beperkter dan in Microsoft Word Program. Om dit te overwinnen, is het eenvoudig om naar de website op Worldlabel.com en om het bestand te downloaden en vervolgens "Openen met" de software. De matrijs wordt dan gewijzigd en gebruikt als nodig.

4 Hoe maak je een sjabloon voor labels


Andere templates kunnen worden gemaakt met GIMP. De template wordt gemaakt door het schatten van de breedte van het label dat u nodig hebt om te maken. Wanneer u GIMP de eerste keer opent, klikt u op "File" en "Nieuw." Op de drop-down lijst, selecteert u de drop-down lijst naast template en de template te wijzigen, volgens uw behoeften, op te slaan als een nieuwe sjabloon.

5 Als de sjablonen in GIMP niet toereikend zijn voor uw behoeften, een aanmaken door te kiezen voor "Nieuw" en selecteer vervolgens de drop-down box om de selectie van pixels naar inches of millimeters te veranderen zoals gewenst. Verander de nummers waar de breedte en de hoogte in aparte kaders worden weergegeven.

Hints

  • Labels moeten worden afgedrukt op een medium dat gemakkelijk zal vasthouden aan het product of dat u bereid bent om tape om het product te zijn. Indien gewenst, nadat de label is ontworpen met uw nieuwe template, kunt u naar een professionele printer op uw labels te maken. De kwaliteit van de inkt en het papier zal het label laatste langer te maken, maar gewoon papier kan worden gebruikt om een ​​label goedkoop te maken voor persoonlijk gebruik die u kunt tape op zijn plaats.
  • Volg alle wetten en niet in strijd met het auteursrecht, merkenrecht of andere rechten van andere kunstenaars en bedrijven.