Hoe te uploaden en toe Bling aan uw foto's

Hoe te uploaden en toe Bling aan uw foto's


Voeg een vleugje sprankeling en bling om uw foto's naar one-of-a-kind beelden te creëren. Bling verwijst naar sprankelende en sierlijke accessoires. Met een paar eenvoudige stappen, kunt u deze hete accessoires, bekend als bling toe te voegen aan uw foto's en print ze te gebruiken voor vakantie kaarten of social networking profielen, of gewoon om een ​​extra impact op uw foto's toe te voegen.

instructies

1 uw gewenste afbeelding te uploaden naar uw computer. U kunt dit doen door een van beide te slaan uit een programma of uploaden door het aansluiten van uw USB-kabel in de poort van de camera en de computer, dan is het draaien van de camera aan. U zult merken een doos opduiken op uw computer nadat de camera wordt gedetecteerd. De pop-up zal een optie om uw foto's naar uw computer. Sla uw foto's naar uw keuze van de bestanden op uw computer. Zorg dat u uw bestand op te slaan als JPG of GIF, omdat deze formaten te maken voor eenvoudige bewerking.

2 Meld u aan op het internet en ga naar een beeld-hosting website zoals Photobucket of TinyPic, die gratis editing biedt voor uw foto's.

3 Opzetten van een account met de site. Uw account kan worden ingesteld voor het vrije gebruik van iets meer informatie dan uw naam en e-mailadres.

4 Klik op de knop waarmee u uw foto's uploaden. U kunt vaak uploaden meerdere afbeeldingen. Selecteer de foto ( 's) die u wilt toevoegen bling aan, en klik op de knop "Open". Dit zal de foto ( 's) van uw computer te uploaden naar het beeld-hosting site.

5 bling toe te voegen met de functie bewerken. De functie voor het bewerken kunt u eenvoudige problemen zoals een rode-ogen en het toevoegen van bling items zoals kunst en stickers te bewerken. Speel met de functies, het toevoegen van bling om verschillende gebieden van uw geselecteerde foto.

6 Zorg ervoor dat u uw voltooide afbeelding op te slaan.

Hints

  • U kunt ook software programma's als Adobe Photoshop gebruiken om te uploaden en toe te voegen bling aan uw foto's.