Hoe te deblokkeren Internet Explorer-restricties

De webbrowser Internet Explorer bevat een functie genaamd Content Advisor die u toelaat om het type websites dat andere gebruikers toegang te beperken. Met deze functie kunt u ook handmatig websites die u wilt blokkeren of toestaan ​​toegang te geven. De restricties kunnen eenvoudig worden uitgeschakeld.

instructies

Uitschakelen restricties

1 Start de Internet Explorer-browser door te klikken op de snelkoppeling van de toepassing in uw Windows Start Menu. (Toegang tot dit menu door te klikken op de "Start" knop op de linker bovenhoek van het scherm.)

2 Klik op het icoontje "sleutel" in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer 'Internet-opties. "

3 Klik op de "Content" tab. Klik op de "Disable" knop onder de categorie "restricties". Typ uw restricties supervisor wachtwoord in en klik op "OK."

Deblokkeren van een website in Internet Explorer-restricties

4 Start de Internet Explorer-browser door te klikken op de Windows Start-menu en het selecteren van de "Internet Explorer" shortcut.

5 Klik op het icoon "wrench" en klik op "Internet-opties."

6 Klik op de "Content" tab. Klik op de knop 'Instellingen' in de categorie "restricties".

7 Typ uw restricties supervisor wachtwoord in het vak. Klik op 'OK'.

8 Klik op het tabblad "Goedgekeurde sites" en typ het adres van de website die u wenst te deblokkeren in het veld onder "Sta deze website:". Klik op de "Always" om altijd gebruikers in staat om die website te bezoeken, ongeacht de inhoud.