Hoe video's uploaden naar MobileMe

MobileMe is een abonnement-gebaseerde dienst die wordt gebruikt voor het synchroniseren van e-mail en contacten, hosting video's en afbeeldingen en het delen van agenda's tussen computers en Apple-apparaten. MobileMe Gallery dienst kunt u albums van uw foto's en video's te maken, zodat u ze kunt delen op uw website of persoonlijke MobileMe webpagina. Als u een aantal video's op uw computer, kunt u ze uploaden met de MobileMe-galerie.

instructies

1 Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op 'Aanmelden' om in te loggen bij de MobileMe-galerie website. (Zie Resources.)

2 Klik op de naam van het album aan de linkerkant die u wilt gebruiken voor uw upload, of klik op de "+" teken aan de onderkant van het linkervenster om een ​​nieuw album te maken. Typ een naam voor het nieuwe album en klik op "Create."

3 Klik op het icoon "Upload" in de top-centrum van het venster en klik op "kiezen." Navigeer naar de video die u wilt uploaden en klik op "Open" om het te uploaden naar MobileMe. Klik op "Done" wanneer het proces is voltooid.