Hoe te verwijderen tekst uit een PDF-bestand

Er kan een moment komen dat u een PDF-bestand te bewerken. Dit kan niet gedaan worden met PDF reader programma's, zoals Adobe Reader. Om tekst uit een PDF-bestand te verwijderen, moet u een programma PDF editing gebruiken. Je eerste gedachte kan zijn om een ​​PDF-editor aan te schaffen. Deze software programma's kan duur zijn, dat wel. Door het gebruik van de hieronder genoemde programma, kunt u tekst uit een PDF verwijderen en doen dat gratis.

instructies

1 Download en installeer Nitro PDF Professional (zie bronnen hieronder). Je zult in staat zijn om dit programma te gebruiken om tekst uit een PDF-bestand, zelfs na de 14-dagen gratis trial uiteinden verwijderen.

2 Open Nitro PDF Professional.

3 Klik op het pictogram "Open" aan de bovenkant van het programma of houd de 'Ctrl' en de toetsen "O" op uw toetsenbord op hetzelfde moment. Open vervolgens het gewenste PDF-bestand.

4 Klik op 'Invoegen en bewerken "aan de bovenkant van het programma. Klik op de "Insert" knop die zich direct onder het tabblad "Invoegen en bewerken".

5 Klik op de tekst in het PDF-bestand dat u wilt verwijderen. Een doos zal worden geplaatst rond die tekst. Druk vervolgens op de "Delete" -toets om die tekst te verwijderen. Blijf dit doen totdat je klaar bent met het bewerken van de PDF. Klik op het pictogram "Save" aan de bovenkant van Nitro PDF Professional om het bestand op te slaan.