Hoe te monteren een ISO-image naar een Flash Drive

ISO en DMG-bestanden zijn het disc-bestanden. In wezen, een ISO-bestand is een exacte gearchiveerde beeld van een schijf, die kan worden gebruikt voor back-up doeleinden. Montage van deze afbeelding naar een USB flash drive maakt het mogelijk de drive om op te treden als ware deze schijf. Dit is gunstig voor het installeren van besturingssystemen vanaf een USB-schijf als uw computer een optische-schijfeenheid bevat, onder andere toepassingen.

instructies

1 Klik met de rechtermuisknop of command-klik op het ISO-bestand en selecteer "Mount."

2 Steek de USB-stick aan op uw computer.

3 Open Disk Utility. De applicatie Schijfhulpprogramma is te vinden in de map 'Hulpprogramma's' in de map 'Programma's'. U kunt ook toegang krijgen tot de map "Utilities" via het menu "Go" in de "Finder" menubalk.

4 Selecteer uw USB flash drive van zijbalk Schijfhulpprogramma en selecteer de "Restore" tab vanuit het hoofdvenster.

5 Sleep de gemonteerde ISO-bestand in het vak "Bron". Sleep uw USB flash drive in het vak "Bestemming".

6 Selecteer "Restore" en bevestigen. Een waarschuwing zal u laten weten dat de inhoud van de USB-stick worden gewist; Dit is oke. Het duurt een paar minuten duren om de ISO-monteren op de USB flash drive, afhankelijk van de grootte van het bestand.

7 Werp de ISO-bestand en de USB flash drive. Bij het opnieuw inbrengen van de flash drive, zal hij optreden als ware het .ISO disc.

Hints

  • Alleen monteren imago van de ISO-naar uw USB flash drive als u wettelijk eigenaar of hebben de inhoud van de schijf in licentie gegeven.