Hoe te functioneren Repair in Windows XP

Hoe te functioneren Repair in Windows XP


De functie herstellen in Windows XP kan worden gebruikt om de systeembestanden te herstellen naar hun oorspronkelijke toestand. Als je problemen hebt met Windows XP, kan de reparatie functie worden gebruikt in plaats van het formatteren van de computer. Als u uw computer te repareren, is er geen programma's of gegevens veranderd. U herstellen Windows XP met Windows XP installatie-cd.

instructies

1 Plaats de installatie-cd van Windows XP en klik op "Start", "Computer uitschakelen" en "Restart." Wanneer de 'Welkom bij Setup wordt weergegeven, drukt u op "Enter" voor het opzetten van Windows XP.

2 Accepteer de licentieovereenkomst en Windows zal zoeken naar eerdere Windows-installaties. Een lijst van de Windows-installaties wordt weergegeven.

3 Selecteer de installatie die u wilt herstellen en druk op de "R" Het zal gaan door het herstelproces automatisch. Wees geduldig als dit duurt enige tijd in beslag. Als het klaar is, zal uw computer automatisch opnieuw opgestart en ben je op de normale opstartscherm.

Hints

  • Reapply elke Windows-updates en service pack updates ontvangen sinds de installatie van Windows XP. Ze zijn beschikbaar op de website van Microsoft.
  • Back-up van uw computer voordat u het te repareren. Als er iets misgaat kunt u uw gegevens verloren gaan.