Hoe kan ik een Intel Dual Core Processor installeren

Hoe kan ik een Intel Dual Core Processor installeren


De Intel Dual Core lijn van processors zijn bedoeld als een snellere vervanging van de langzamere Celeron lijn van de centrale verwerkingseenheden. Als u een oudere processor die niet langer voldoet aan de behoeften van de snelheid van uw computer, kunt u handmatig het apparaat te upgraden naar een nieuwe Intel Dual Core processor. De procedure voor het installeren van een Dual Core processor is hetzelfde als bij alle andere centrale verwerkingseenheid en zal vereisen dat je fysiek geval van uw computer te openen en verwijder de oude processor.

instructies

1 Schakel de computer volledig. Haal de stroom van de computer los van de voeding-poort aan de achterkant van de behuizing. Koppel alle overige kabels aangesloten op andere havens van de computer. Plaats de computer op een stabiele ondergrond zoals een bank of tafel. Zet de hele zaak op zijn kant, zodat het paneel linkerkant naar u toe.

2 Voel langs de rand van de achterkant van het zijpaneel uit te vinden of het op zijn plaats is vergrendeld door een grendel, schroef of twee case schroeven. Unlock het paneel van de computer door het opheffen van de vergrendeling, het verdraaien van de plastic schroef of het verwijderen van de twee case schroeven met een schroevendraaier. Duw voorzichtig op het paneel en schuif het uit van de zaak. Zet het zijpaneel opzij.

3 Hoe kan ik een Intel Dual Core Processor installeren

Zoek de ventilator processor bovenop huidige processor van de computer, die gewoonlijk de vorm hebben van een grote zwarte doos. Trek de metalen klemmen aan de rechter- en linkerkant van de ventilator dat het vasthouden aan de processor. Koppel de kabel loopt van de ventilator op de poort van het moederbord. Til de ventilator omhoog en opzij leggen.

4 Grijp beide zijden van de metalen koellichaam onder de ventilator en bovenop de processor. Til het koellichaam recht omhoog en opzij leggen. Pak beide uiteinden van de blootgestelde processor stevig vast en trek het recht omhoog naar u toe en uit het moederbord socket. Zet de oude processor opzij.

5 Vergelijk de stekker aan de onderzijde van de nieuwe Intel Dual Core processor om de gaten op het moederbord socket. rij voorzichtig de pinnen met de socket gaten. Duw de Intel Dual Core processor direct naar beneden op de bus totdat alle pinnen volledig ingevoegd. Stel het koelelement op de nieuwe processor en stel de ventilator boven het koelelement.

6 Snap de metalen klemmen weer op de ventilator van de processor en sluit de kabel aan op het moederbord. Monteer de computer door de invoering van het zijpaneel terug op de zaak. Vervang het geval schroeven of duimschroef. Sluit de computer weer in en zet hem op. Wachten om te zien of het besturingssysteem laadt correct.

7 Toegang tot een andere computer als de machine niet goed wordt geladen. Open een webbrowser en ga naar de website van Intel (zie bronnen). Vind de pagina voor uw specifieke model van de Dual Core processor en download de BIOS-update op een schijf. Plaats de schijf in de oorspronkelijke computer en de machine opnieuw op te starten. Volg de instructies op het scherm om de BIOS-update, zodat uw moederbord op de juiste interactie met de nieuwe Intel Dual Core processor.

Hints

  • Sommige heatsinks zijn direct verbonden met de bodem van de ventilator, zodat u niet nodig om het apart te verwijderen.
  • Als de computer in gebruik was voor een langere periode van tijd net voordat je het uitgeschakeld, kan het koellichaam nog heet zijn. Wacht minstens vijf minuten voor het koellichaam afkoelen voordat u deze aanraakt als je jezelf in potentie kunt branden yourself.Ground voordat het aanraken van de Intel Dual Core processor of het openen van de computerbehuizing door grijpen op een metalen voorwerp is aangesloten op de grond. Als je jezelf niet aarden, kan je statische elektriciteit de processor beschadigen.